Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ahhoz hogy csinos okos barátnő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ahhoz hogy csinos okos barátnőm legyen miért kell nagy embernek lenni?

Figyelt kérdés
2011. júl. 12. 15:36
1 2 3
 1/26 qmen ***** válasza:
79%
Nekem csinos és okos is és nem vagyok nagy ember. :)
2011. júl. 12. 15:40
 2/26 anonim ***** válasza:
93%
Nem kell, csak jó helyen kell keresni. Nem az út szélén pl.
2011. júl. 12. 15:41
 3/26 napietus ***** válasza:
95%

nem kell nagy embernek lenni, de legalább olyan tulajdonságokkal Neked is rendelkezned kell, amit elvársz. tehát intelligencia, külső területén értem ezt.

tudod, egy csinos nő megteheti, hogy válogasson, egy okos meg él is ezzel a lehetőséggel :)

2011. júl. 12. 15:48
 4/26 anonim ***** válasza:
53%
ha sok embert ismersz, az a dominancia jele! de ha ez nincs meg szintén lehetsz domináns, vagy érzelmeket kifejező
2011. júl. 12. 15:48
 5/26 anonim ***** válasza:
49%
@napietus.blog.hu: netto hülyeség amit írsz. Láttam én már ronda nőt jó pasival, jó nőt ronda pasival, okosat butával és fordítva. Hogy egy kapcsolat létrejön és működik-e az ennél összetettebb dolog, minthogy "ugyanolyan kvalitásokkal kell rendelkezned".
2011. júl. 12. 15:58
 6/26 napietus ***** válasza:
azért hosszú távon kijönnek a különbségek, bár van egy csomó más tulajdonság is, ami kompenzálhatja ezeket. de most erről a kettőről volt szó :)
2011. júl. 12. 16:06
 7/26 anonim ***** válasza:
10%
elég ha megvárod amíg elmúlik 30... azután már nem kevésbé számít, hogy "nagy ember" vagy-e vagy sem. bizonyos kor után a nőknek muszáj engedni a túlzott elvárásaikból.
2011. júl. 12. 16:16
 8/26 napietus ***** válasza:
én mondjuk hamarabb maradtam volna egyedül, minthogy akármilyen jöttmenttel összeálljak, mint a lovak nyáron, de különbözőek vagyunk :)
2011. júl. 12. 16:25
 9/26 anonim ***** válasza:

héhaver:

egy nő akkor sem áll össze akárkivel ha megüti a 30-at.

Kérdező: ahhoz, hogy csinos és okos nőd legyen, kedves, helyes és okos pasinak kell lenned és persze észrevenni az olyan lányokat akik rendelkeznek ezen tulajdonságokkal.

2011. júl. 12. 18:01
 10/26 anonim ***** válasza:
már bocsássatok meg, de nem írtam azt, hogy akárkivel! olvassátok el mégegyszer.
2011. júl. 12. 18:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!