Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ahhoz hogy csinos okos barátnőm legyen miért kell nagy embernek lenni?
Szia!
csak a fogyasztói társadalom kreálja ezeket a hülyeségeket, ha sok pénzed van valaki vagy, ha kevés van senki. Hogy miért?
Ajánlom mex deluxe blogját. Ott megtalálod a válaszokat. Régen én is ezt hittem, de ez az oldal megváltoztatta az életem.
Köszi a gratulációt 19:48, neked is sok szerencsét sok szép leányt kívánok. :D
Az utolsónak azt üzenem, hogy így legalább meg van rá az esélyünk, nekem és sok társamnak, hogy legyen barátnőm. És innen már csak egy lépés, hogy megtartsak egy lányt hosszú időre vagy esetleg összeházasodjak vele. Ne ítéld el az olyanokat akik ilyenekből tanultak, mert valamilyen okból nem tudták ezt normális körülmények között megtanulni. Ne adj isten édesapja elhunyt vagy alkoholista, tehát nem volt kitől eltanulni a normális férfias viselkedésformát. Szerintem jobb, ha egy ilyennel próbál jobb emberré vállni ahelyett, hogy a kocsmába inna egész nap. Szerinted nem???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!