Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ahhoz hogy csinos okos barátnő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ahhoz hogy csinos okos barátnőm legyen miért kell nagy embernek lenni?

Figyelt kérdés
2011. júl. 12. 15:36
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
54%
Tudod mit, először is értelmezzük azt, hogy mit értesz nagy ember alatt? Amúgy nagy tévedésbe vagy esve, csak megkel tanulnod a csábítás fortélyait, ugyan is megtanulható és akkor nagy ember leszel a nők szemében
2011. júl. 23. 18:01
 12/26 anonim ***** válasza:
56%
csábítás fortélyai.az mind hüly.ség.
2011. júl. 23. 18:16
 13/26 napietus ***** válasza:
így van, egy senki lúzer, aki mondjuk még buta is, semmilyen betanult csábítási trükktől nem lesz se kevésbé lúzer, se kevésbé ostoba.
2011. júl. 23. 19:37
 14/26 anonim ***** válasza:
ezek szerint az iskola úgy felesleges ahogy van?
2011. júl. 23. 19:42
 15/26 anonim ***** válasza:

Szia!

csak a fogyasztói társadalom kreálja ezeket a hülyeségeket, ha sok pénzed van valaki vagy, ha kevés van senki. Hogy miért?

Ajánlom mex deluxe blogját. Ott megtalálod a válaszokat. Régen én is ezt hittem, de ez az oldal megváltoztatta az életem.

2011. júl. 23. 19:44
 16/26 anonim ***** válasza:
Johnny gratulálok, de asok hülye nem fogja fel és nem hiszi el ezt. Pedig mi tudhatjuk, hogy mennyire nem így van, saját magamról tudom, hogy a csábítás tanulható és rengeteg embernek segítettem, segítek.
2011. júl. 23. 19:48
 17/26 anonim ***** válasza:
48%
Ehhez inkább helyes, jó testű, sportos alkatú, okos, intelligens pasinak kell lenned.
2011. júl. 23. 19:51
 18/26 anonim ***** válasza:
48%
A csábitás tehnikái lehet segitenek hogy felszedj egy nőt és meglóvagold akármilyen ostoba vagy, de hogy megtartsd hosszú távon...hát kevésbé hiszem.
2011. júl. 23. 19:57
 19/26 anonim ***** válasza:
100%

Köszi a gratulációt 19:48, neked is sok szerencsét sok szép leányt kívánok. :D

Az utolsónak azt üzenem, hogy így legalább meg van rá az esélyünk, nekem és sok társamnak, hogy legyen barátnőm. És innen már csak egy lépés, hogy megtartsak egy lányt hosszú időre vagy esetleg összeházasodjak vele. Ne ítéld el az olyanokat akik ilyenekből tanultak, mert valamilyen okból nem tudták ezt normális körülmények között megtanulni. Ne adj isten édesapja elhunyt vagy alkoholista, tehát nem volt kitől eltanulni a normális férfias viselkedésformát. Szerintem jobb, ha egy ilyennel próbál jobb emberré vállni ahelyett, hogy a kocsmába inna egész nap. Szerinted nem???

2011. júl. 23. 20:55
 20/26 anonim ***** válasza:
De és nem itélek el senkit.Ha bejött valakinek ez a dolog akkor hajrá.
2011. júl. 23. 21:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!