Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit mondjak neki? SOS

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit mondjak neki? SOS

Figyelt kérdés

Van egy srác, akivel összesen 2 szer találkoztam. Ma is és most rám írt, hogy bejövök neki és, hogy nekem tetszik-e?

Mondtam, hogy aranyos vagy és helyes gyerek.(mert tényleg az) Aztán kérdezte, hogy van-e barátom.

Jaaj, de annyra külön világ vagyunk. Ő cigizik, szereti a discot, hozzá van szokva, hogy minden 2. lánnyal lefekszik. Nekem még soha nem volt barátom és még nem is mondott nekem senki ilyet, de nem szeretnék bele futni, hogy életem első barátja csalódást okozzon.

Én nem szeretem a discot, még soha nem cigiztem és nem szeretem az alkohol.

Mit mondjak neki??? Nem akarom megbántani, mert még találkozni fogunk...

2011. júl. 10. 20:55
1 2 3 4
 31/33 A kérdező kommentje:

Most írta reggel, hogy nem nekem írta.

És, hogy találkozni akar ma. Most nem írtam neki, majd szerintem este, hogy, bocsi itt és itt voltam, ezért nem írtam.

De most miért akar találkozni? Azért mert elfogadta, hogy barátok legyünk vagy még reménykedik?

Találkozzak vele?

Egyébként tényleg aranyos gyerek, mert amikor én ott vagyok nem káromkodik, bókolgat stb. De látom fb-on a kiírásait és ott az ellentettje.

2011. júl. 11. 07:38
 32/33 anonim ***** válasza:
Csak idő kérdése, hogy mikor lesz olyan veled is, mint amilyen valójában, csak teszi neked a szépet, aztán x idő után meg ugyanolyan, mint most. Írd neki, hogy nem akarsz találkozni, meg alakulóban van valami egy ismerősöddel. Ennyi.
2011. júl. 11. 10:23
 33/33 anonim ***** válasza:
sz@rd már le!
2011. júl. 11. 10:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!