Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit mondjak neki? SOS
Van egy srác, akivel összesen 2 szer találkoztam. Ma is és most rám írt, hogy bejövök neki és, hogy nekem tetszik-e?
Mondtam, hogy aranyos vagy és helyes gyerek.(mert tényleg az) Aztán kérdezte, hogy van-e barátom.
Jaaj, de annyra külön világ vagyunk. Ő cigizik, szereti a discot, hozzá van szokva, hogy minden 2. lánnyal lefekszik. Nekem még soha nem volt barátom és még nem is mondott nekem senki ilyet, de nem szeretnék bele futni, hogy életem első barátja csalódást okozzon.
Én nem szeretem a discot, még soha nem cigiztem és nem szeretem az alkohol.
Mit mondjak neki??? Nem akarom megbántani, mert még találkozni fogunk...
olyan butaságokat mond... hogy "szinte hallom a hangod" "már nagyon hiányzol" stv.
És hogy szerintem kellene -e gyúrnia?
Mit lehet erre mondani?
Tudom, hogy hülyeség amiket írogat, nem fogom beven
nni...
GYORSAN LÉGYSZI most kellene mondani de mitttt?
Ezt írta:
Megkérdezte, hogy kell-e gyúrnia? MOndtam, hogy neked kell tudni. Erre ezt írta. Mit írjak??
Nekem tudnom kell,hogy hogy tetszem neked
Ezt írtam neki. Egyik fiú barátom (akkor inkább úgy mondom: haverom) azt mondta, hogy gagyi. Szerintetek is?
:
Balász.,nem szeretnélek megbántani mert jófejnek tűnsz,de én nem szeretnél tőled semmit.A barátságomat tudom neked felajánlani de én többet nem szeretnék tőled.Remélem nem bántottalak meg és tiszteletben tartod a döntéseimet
Ezt írta ki fb-ra az üzenőfalára:
"Ha rossz hejzetbe hoznak. Páros kézzel intek vissza,minden hülye f@sznak." Aki nem kamál,az kapja be a f@szomat,akinek meg nem tetszik,nyalja ki,vagy rendezzül el!
Ez most nekem szól? Megkérdezzem tőle, vagy hagyjam?
B@sszus kicsit legyél már határozottabb.Nem tök mind1 kinek szól az üzenete ha 1ilyen f@sszal van dolgod?:O Meg mi az már hogy megkérdezi kell-e gyúrnia?Ki lehet ennyire lúzer...
Az üzeneted jó szerintem,ha elfogad barátnak ha nem,az marad!Kit érdekel mit szól hozzá,megsértődik-e vagy sem.EnnyiH!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!