Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit mondjak neki? SOS
Van egy srác, akivel összesen 2 szer találkoztam. Ma is és most rám írt, hogy bejövök neki és, hogy nekem tetszik-e?
Mondtam, hogy aranyos vagy és helyes gyerek.(mert tényleg az) Aztán kérdezte, hogy van-e barátom.
Jaaj, de annyra külön világ vagyunk. Ő cigizik, szereti a discot, hozzá van szokva, hogy minden 2. lánnyal lefekszik. Nekem még soha nem volt barátom és még nem is mondott nekem senki ilyet, de nem szeretnék bele futni, hogy életem első barátja csalódást okozzon.
Én nem szeretem a discot, még soha nem cigiztem és nem szeretem az alkohol.
Mit mondjak neki??? Nem akarom megbántani, mert még találkozni fogunk...
Megbántani...? Szerinted mit tervez veled, vagy mire készül..:S
Mondd neki hogy már van egy másik srác akivel találkozgatsz, és hogy már több alakul köztetek....
Megkérdezem, hogy mikor megy arra a helyre ahova én is járok és megpróbálom elkerülni.
Csúnyán is beszél...
*ujjára
Beszélni attól még beszélhettek, ha közeledni kezd, vagy tapizni, akkor faképnél hagyod, és megmondod, hogy van barátod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!