Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincs barátnőm?
Rendes vagyok. Mindenkivel próbálok jófej lenni. Nagyon jó vicceim vannak, általában minden társaságban én vagyok a legviccesebb. Szerintem nem nézek ki rosszul egyáltalán és az öltözködésem is jó, ezt mások is szokták mondani.Az a gond, hogy nincs barátnőm, pedig ha lenne nagyon jó lennék hozzá.
16F
18:40.. ne zavard mar össze szegenyt, igenis legyen vicces! egy lannyal is..lanykent van humorerzekem..:D es igenis szexi dolog tud lenni. el is varom a sracoktol, h legyenek viccesek, frappansak.. viszont azzal tenyleg vigyazz, hogy ne ess at a lo tuloldalara, hiszen azert csak vagysz arra, hogy valamilyen szinten komolyan vegyenek.
sosem erezted meg lanyon-egy tarsasagban-, hogy esetleg tetszenel neki?
jarj nyitott szemmel, de ne eröltesd.. ugyis jön majd cupido es hatbacsap egy szivlapattal.. aztan mindenki boldog
happyend. ;)
na szerintem elég sok ember irt ide:) szval merits ebből bátorságot. és hivj el egy lányt randizni:)
16 L
A válasz írója 63%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 03:58
igazad van
03:58
lány =/= szajha.
Aki azért van veled, ami anyagi javad van, az nem több egy szajhánál, aki magát adja cserébe a pénzedért.
Kérdező: te pedig ne próbálj barátnőt szerezni, hanem szeress bele valakibe - ez majd jön magától - és udvarolj neki. Kedveskedj vele, legyél vicces és nem árt az sem, ha egy kicsit ugratod/szivatod, mert a lányok akkor tartanak majd érdekesnek, ha nem jókisfiú-szerepben udvarolsz.
énis ugyanigy érzem magam, pont ahogy leírtad.
Fura dolog ez...xd
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!