Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincs barátnőm?
Rendes vagyok. Mindenkivel próbálok jófej lenni. Nagyon jó vicceim vannak, általában minden társaságban én vagyok a legviccesebb. Szerintem nem nézek ki rosszul egyáltalán és az öltözködésem is jó, ezt mások is szokták mondani.Az a gond, hogy nincs barátnőm, pedig ha lenne nagyon jó lennék hozzá.
16F
Nem vagy ezzel elkésve. Ezt nem szabad elsiettetni, csak majd ha jön, akkor nem szabad vaknak és észre kell venni. Szóval táj ki minden ajtót, és majd ha egy becsukódik (még ha fáj is) ne azt az egy csukott ajtót nézd (amihez már nincs kulcsod) hanem tekints körbe. Mert amikor bezárul egy ajtó, mindig kinyílik egy ajtó. Ez igaz a szerelemre és minden másra az életben.
Amúgy megértem ha idegennek nem akarsz képet küldeni. Mondjuk kíváncsi lennék. Írj priviben, és beszélgethetnék. (Ha gondolod, küldök én is képet :))
16L
írtam PM-et :).
Különben nem vagyok sem ego, sem balf*sz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!