Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen magyarázat van erre?
Márciusban regisztráltam egy társkereső oldalon. 29 éves fiú vagyok, átlagos kinézetű, sportolok, 188 cm magas, nem dohányzom, ritkán iszom alkoholt.
DE! A 221 küldött üzenetből amit írtam az oldalon 221 lánynak, 9 válaszolt, abból is 6 elsőre nemleges válasszal reagált, a maradék 3 meg a második üzenetre soha nem válaszolt. Kérdem én. Ezek az oldalak mind kamuk, vagy a sok lány ennyire a tökéletest várja, hogy le sem szarja a többit?
"Mert a lányok 80% nem fog vissza írni mert várja a fehér lovon a herceget, a másik 20% meg őszintén esélytelen, hogy kapjon üzenetet, mert hát mint tudjuk a külsőt igen is nézik a férfiak."
Ha te is nézed a külsőt, akkor az miért baj ha nem írnak vissza neked, gondolom mert nem jössz be nekik vagy egyéb más okok miatt? Lehet az is, hogy nem is nézik, hogy kik írnak nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!