Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen magyarázat van erre?
Márciusban regisztráltam egy társkereső oldalon. 29 éves fiú vagyok, átlagos kinézetű, sportolok, 188 cm magas, nem dohányzom, ritkán iszom alkoholt.
DE! A 221 küldött üzenetből amit írtam az oldalon 221 lánynak, 9 válaszolt, abból is 6 elsőre nemleges válasszal reagált, a maradék 3 meg a második üzenetre soha nem válaszolt. Kérdem én. Ezek az oldalak mind kamuk, vagy a sok lány ennyire a tökéletest várja, hogy le sem szarja a többit?
utóbbi....
sok lány a tökéletest várja és egy "nem-et" sem képes válaszolni!
így van, egy nyomorék választ miért nem lehet írni???
egy igen vagy nem - az nem olyan nagy erőfeszítés!
Jaj most ne azokat szidd, akik nem írnak vissza. És? Akkor nem kell velük vesződnöd.
És mi van ha sok levelet írnak nekik? Nem 5-10-et hanem mondjuk 50-et. Elég sokan regisztrálnak egy ilyen oldalra, nem tartom kizártnak, hogy tényleg sok levelet kapnak. Na most akkor minden egyes levélre sorban válaszoljanak?!-.-Azért ezt sem gondolod komolyan.
Volt olyan mikor szülinapi üdvözletet kaptam sok embertől pedig nem is vártam, hogy ennyien írnak majd azt hittem 1-2 fog írni és ennyi. Ehelyett én is kaptam vagy 30-50-et. Szerinted volt hozzá idegzetem, hogy végig írjam? Igen. Ez én vagyok. De még egyszer nem csinálnám meg. Mert kiborító.
Ha esetleg lenne olyan, aki társkeresőn nem írna vissza nekem én nagy ívben lesz@rnám. Ezek szerint nem kell vele foglalkoznom. Nem őt "rendelte a sors".
Nem is értem emiatt miért kell kiakadni.
Már alapból, ha felregisztráltál társkereső oldalakra, már akkor tudnod kellett volna vagy kapizsgálnod, hogy bizony lesz olyan aki nem fog visszaírni mert...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!