Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? (a többit leírom)
Figyelt kérdés
van egy fiú, aki Angliában él, nem is tud magyarul meg semmi. interneten ismertem meg egy közösségi oldalon, felvettem msnre és minden nap beszélünk azóta. mindig mondja nekem, hogy szép vagyok, meg hogy mennyire szeret velem beszélgetni. és mostanában azt is emlegeti, hogy találkozni szeretne velem, de tudja, h ez lehetetlen. és amúgy én is kb. ugyanígy vagyok vele. nekem is tetszik, és szeretek vele beszélgetni, de nem tudom mit csináljak. :|2011. júl. 8. 09:38
2/5 A kérdező kommentje:
14, a fiú is
2011. júl. 8. 09:43
3/5 anonim válasza:
hát törődj bele, hogy sajnos ez tényleg esélytelennek bizonyul. majd elfelejted..
4/5 anonim válasza:
Szerintem esélytelen szóval jobbha kivered a fejedből.
18/F
5/5 anonim válasza:
14 évesen folyékonyan beszélsz angolul? Azigen.
Amúgy meg ez sajnos lehetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!