Ez terhesség jele? A többit lent leírom.
Figyelt kérdés
2hete voltam együtt a párommal akkor megszakítással , illetve azután csak most vasárnap akkor megszakítás nélkül. A menstruációmnak azonban tegnap kellett volna megjönnie. Nálam a menstruáció előjele a mellfájás, melyet azonban már vasárnap is éreztem és azóta is. hozzátenném, hogy az alhasam fáj úgy 2 napja, ami pedig valószínű, hogy a felfázás miatt.2009. szept. 23. 08:12
1/5 anonim válasza:
egy teszt nem ártana,amúgy a felfázástól is lehet,hogy nem jön meg
2/5 A kérdező kommentje:
A Lily szeszt kimutatja? Illetve, ha vasárnap estem volna teherbe akkor egyáltalán annak lennének már ilyen időn beül , ilyen tünetei?
2009. szept. 23. 08:19
3/5 anonim válasza:
Igen, ha sok Lily szeszt fogsz fogyasztani és mégsem leszel részeg, ez azt jelenti hogy ketten isztok = terhes vagy.
4/5 A kérdező kommentje:
A bunkó válaszok kíméljenek. Az ilyeneket nem tudom miért nem lehet kivágni az oldalról: S
2009. szept. 23. 08:34
5/5 anonim válasza:
Szia!
szerintem menj el orvoshoz és nézesd meg,hogy valóban felfázás van-e a dologban .Ha igen akkor talán ismétlem talán azért késik ha nem vagy felfázva akkor várj még pár napot és egy tesztel bizonyosodj meg,hogy mi történik veled.De ha a tesz negatív és már nagyon régóta késik mindenképp menj orvoshoz,mert annak oka van ha nem jön meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!