Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van, h be szeretnék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van, h be szeretnék fűzni egy lányt, először minden jól megy (a többit lent)?

Figyelt kérdés

(közben próbálok számára izgalmas témákba belemenni) és utána már kezdem őt untati, nem tudok olyan napot csinálni ami emlékezetes marad számunkra.

Szerintem a külsőm nem lehet gond, mert sokszor ők kezdeményeznek.

Nyomulós egyáltalán nem vagyok, sőt.

Túlizgulnám a dolgot ? (nem vagyok egy izgulós típus)

Kérlek titeket segítsetek, mert nekem ez nagy probléma.:)

Várom a tanácsaitokat? ;) 17/F

2011. jún. 29. 22:50
 1/10 morcoska ***** válasza:

A lányoknak ha amit írtál igaz első látásra szinpi vagy, tetszel nekik. MEg is vagytok egy ideig elvagytok,van közös téma... aztán semmi.

Ez azért van mert (legalább is szerintem) nem vagy elég izgalmas. A lányok azt szeretik ha meg kell egy kicsit küzdeniük a fiúrt, a figyelmükért hogy utánna édesebb legyen a győzelem. Ha mindent elárulsz magadról nekik az elején, nem lesznek kíváncsiak, nem lesz semmi amit fenn tarcsa a figyelmüket vagy nem lesz egy mondat sem amit egy egész nap elemezniük keljen az agyukban.

pl (ilyenekre gondolok): Ezt hogy értette? , mire célzott? stb.

Légy egy kicsit titogzatos. Azt szeretik a csajok. Megoldandó rejtély!

2011. jún. 29. 23:06
 2/10 A kérdező kommentje:

köszönöm, szerintem a lényegre tapintottál.. :))

csak pl. itt a szitum: egy évet nem láttam őt (szinte minden este rá gondoltam) és most végre beszélgettünk (ő jött oda hozzám) és annyira leblokkoltam, h örültem h témákat talátam.. :S közben pedig próbáltam nem mutatni h mennyire imádom. :)

2011. jún. 29. 23:22
 3/10 morcoska ***** válasza:

hát nem tudom. Mivel én lány vagyok ezért a zavaromat általába csípős megjegyzések mögé bujtatom.

De ezt neked nem ajánlom...

SZerintem próbáld meg vele újra feléleszteni a "barátságotokat" vagy nem tudom hogy milyen kapcsolatban áltatok egymással.

Ha valamivel fel tudod csigázni a kíváncsiságát ez menni fog mint a karika csapás. De tényleg ne ess abba a hibába hogy azonnal kimutatod az érzéseidet. Legyen min gondolkozni! ( én csak magamból tudok kiindulni)

2011. jún. 29. 23:35
 4/10 A kérdező kommentje:

A kapcsolatunk nagyon nem jó, alig ismerem őt(mostanában kétszer találkoztunk) és mind a kétszer ő kezdmenényezett úgy mintha tök régi ismerősök lennénk és néha úgy nézett, mintha tényleg akarna valamit. Viszont most nemrég jött össze egy pasival.(féreértés ne essék, egyáltalán nem ribanc)

Szeretnék vele újra találkozni, de nem tudok hogy ráírni, mert nem találok semmi olyan okot, hogy témát keltseg esetleg találkozzunk.

Bennem azért él a remény h nem is szereti igazán a pasiját. És ez az én bánatom h én viszont imádom őt, de nem tudom h megmutatni neki. :S

2011. jún. 29. 23:42
 5/10 morcoska ***** válasza:

Figyelj írsz neki egy olyan üzenetet hogy: régen láttalak, mi van veled? Nincs kedved találkozni valamikor?

Azt viszon nem szabad elérned hogy a lány abba a hitbe ringassa magát hogy csak barátok vagyok! Mert akkor egy életre nem mosod le magadról a BARÁT cimkét. Lehet hogy érdemes lenne megvárnod míg szakít a pasijával!

2011. jún. 30. 00:13
 6/10 anonim ***** válasza:
lehet h túl erőltetett, nem nyílsz meg igazán.
2011. jún. 30. 12:13
 7/10 A kérdező kommentje:

lehet, de minden nap többször is az eszembe jut, nagyon kedvelem őt, és nem csinállok semmit. :S

Néha már olyanon töröm a fejem h összejövök valaki mással és megpróbálom őt elfelejteni... :(

2011. jún. 30. 22:05
 8/10 anonim ***** válasza:
nem kell semmi komoly,tényleg csak egy "szia,rég láttalak.." aztán kérdezz/érdeklődj sokat:)
2011. júl. 3. 18:40
 9/10 anonim ***** válasza:
18:40-nek igaza van. A lányok többsége, legalábbis én szeretem, ha látom, hogy egy fiú igazán, őszintén érdeklődik, jó érzés :) Csak ez még önmagában lehet nem elég, ettől még nehéz elválasztani a barát címkét a szerelem címkétől. De kezdő lépésnek jó.
2011. júl. 4. 12:48
 10/10 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen, sokat segítettetek ! :)
2011. júl. 4. 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!