Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit csináljak, ha? (a többit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha? (a többit lent)

Figyelt kérdés
Most nincs barátom, és a barátnőm megszervezett egy bulit, ahol csak nekem nem lenne barátom, és elhívott egy srácot is hátha összejönne valami. Még nem ismerem, de láttam róla egy képet, és azon egész helyes volt. Csak az a baj, hogy ő 16 éves és az a tipikus jó pasi, és szerintem egy ilyen lánynak, mint én nem lenne nála esélye. Amúgy én 14 éves vagyok.
2011. júl. 14. 21:26
 1/7 anonim ***** válasza:
egyszerű, a buli előtt beszélj a sráccal, próbáld meg egy kicsit megismerni, esetleg találkozzatok stb :)
2011. júl. 14. 21:27
 2/7 A kérdező kommentje:
Szerintem ez nem ilyen egyszerű, mert mivan, ha nem teccem neki, vagy ilyesmi?
2011. júl. 14. 21:30
 3/7 anonim ***** válasza:
a barátnőd azért rendez bulit, hogy összehozzon a sráccal? vagy csak szimplán ehhez van kedve? téged zavar, hogy nincs barátod? 14 éves vagy, szerintem még fiatal, dehát egyre korábban kezditek. mindegy. ha eleve úgy mész oda, hogy azon görcsölsz, hogy nem leszel jó neki, vagy hogy "csak legyen valami", akkor az cink. ezt látják rajtad. csak menj el, érezd jól magad, nem muszáj neked összejönni a fiúval, csak legyél laza, aztán ha annak úgy kell lenni, majd úgyis kialakul valami ;)
2011. júl. 14. 21:51
 4/7 A kérdező kommentje:
Nem azért rendezi, egyébként köszi.
2011. júl. 14. 22:01
 5/7 A kérdező kommentje:
Amúgy nem zavar, hogy nincs barátom, de ha egyszer teccik. :)
2011. júl. 14. 22:02
 6/7 anonim ***** válasza:

hát figyelj öltözz fel csinosan, és majd elválik mit hoz az este

csak ne legyél részeg mert azzal csak magadat járatod le

2011. júl. 14. 22:11
 7/7 anonim ***** válasza:
legyél a sráccal kedves, add magad, ne törődj vele hogy mi lesz ha.. ha magadat adod akkor téged szeret meg, ha valaki mást játszol és ő tetszik meg neki annak semmi értelme, mert az nem te vagy. én eddig csak úgy jöttem össze pasikkal hogy ismerkedés közben úgy viselkedtem velük mintha csak haverok lennének..:D és bevált. sok szerencsét:)
2011. júl. 15. 01:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!