Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek bejön, ha egy fiú szolizik?
Figyelt kérdés
SZiasztok lányok, hölgyek és asszonyok! 24 éves fiú létemre úgy döntöttem, hogy holnaptól masszív szolizásba kezdek. De még mielőtt belefognék kikérem a véleményetek, nehogy rosszul süljön el a dolog.2011. júl. 6. 23:32
13/30 anonim válasza:
Isten ments! Mi lesz a férfiakkal? Lassan tényleg több időt töltötök a tükör előtt, mint mi. :/
14/30 anonim válasza:
én undorodom a szolisaktól, de a te dolgod 20L
15/30 anonim válasza:
Amíg olyan, mintha a nap barnított volna, szerintem semmi gond. :)
16/30 A kérdező kommentje:
Megoszlanak a vélemények nagyon... MOst akkor mi legyen ?
2011. júl. 7. 14:57
17/30 anonim válasza:
Nekem sem tetszik. Nem olyan szép, mintha a nap barnított volna meg. Szerintem inkább napozz.
18/30 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy napozásra nincs elég időm...Meg lehetőségem sem túl sok... És ha csak heti egyszer mennék el ? Hogy egy alap, de nem túlzott barnaságot szerezzek ? Egyébként lányok, miért is nem jön be egy szolizott fiú ? Mert csak azt tudom, hogy nem, de azt, hogy miért, rejtély...
2011. júl. 7. 15:07
19/30 anonim válasza:
Mert mű. Akármilyen szoliba mész, nem lesz olyan a színed, mintha napon barnultál volna.
20/30 anonim válasza:
15:07
azért nem jön be a nőknek mert b*zis!!! nekik férfiak kellenek és nem túl férfias szoláriumba járni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!