Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek bejön, ha egy fiú szolizik?
Figyelt kérdés
SZiasztok lányok, hölgyek és asszonyok! 24 éves fiú létemre úgy döntöttem, hogy holnaptól masszív szolizásba kezdek. De még mielőtt belefognék kikérem a véleményetek, nehogy rosszul süljön el a dolog.2011. júl. 6. 23:32
1/30 anonim válasza:
Hát nekem nem igazán jön be mert az olyan cicafiús nekem!
2/30 anonim válasza:
Te M E L E G V A G Y ! ! ! ! T Ű Z F O R R Ó ! ! ! ! !
4/30 A kérdező kommentje:
Nem vagyok meleg, elég nagy macsó gyerek vagyok, és nagyon hajtom a csajokat... Csak így akarok még javítani a külsőmön...
2011. júl. 6. 23:43
5/30 anonim válasza:
Én nem szeretem a plazapasikat, meg a divatmajmokat se! De szerintem egy nem eltúlzott egészséges barna szín nem árt meg senkinek, csak nem kell túlzásba vinni. Esztétikailag mindenképp jobban mutat, mint a fehér bőr. :)
6/30 anonim válasza:
jóaz.csináldcsak.Amugy nemugyvan hogy az ember magának tetszen?én járok szoliba nyár elött meg télen is.nemszeretek hófehér lenni.de a nap is megteszi a hatását, azzal is barnulhatsz ;). jah és az össszes csajszi ismerösöm azt mondja jóláll az ha szép barnavagy. csak nevidd tulzásba. ezis tud valami függöséget okozni.
7/30 A kérdező kommentje:
Áh nem viszem... Csak heti egyszer mennék... Hogy vmi alapom legyen,,, Ne legyek túl sápadt...
2011. júl. 6. 23:50
8/30 A kérdező kommentje:
Egyébként a szoliban furán néznek a lányok a szolizásra váró fiúra ?
2011. júl. 6. 23:51
9/30 anonim válasza:
KarácsonTomi ( 23 )
alap , a legót ne hagyd otthon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!