Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szemétség vagy jófejség? Te is csináltál ilyet?
Még régebben (csak most eszembe jutott) olyan 15-7 éves koromba regeltem társkereső oldalra fiúként. Google, boy.jpg már volt is képem, persze valami menő csávónak a képét néztem ki és egy jó nevet. Megírtam a világ legjobb :-) bemutatkozó szövegét, hogy egy 30körüli csávó vagyok aki régen nagyon rossz fiú volt és már benőtt a feje lágya mostmár komoly kapcsolatot akarok, és elsősorban a belső értékek a fontosak nameg jólszituált vagyok, plázacicát kapnék bőven nem neten is de nekem TÁRS KELL :-D
Már akkor szakadtam rajta, nem hogy amikor elkezdtek ráncuppanni kiöregedő félben lévő kicsit dagadt kicsit ocsmány enyhén lestrapált nőcik. Mindegyikkel beszélgettem, volt akivel leszerveztem randit a Camponába a Tropicariumba (na persze :-DD) aztán várták a nagy Ő-t gondolom.
De volt egy nő, maga által sportosnak általam kövérnek mondott (a sportosság egy mackóalsóban kimerült) az írt nagyon visszafogottan először aztán poénból visszaírtam hogy bocsi nekem ez a lassú tempó nem megy mert első látásra beleszerettem a szép szemeibe és valami furcsa érzés fogott el vele kapcsolatba, nekem ő kell. ( :-DD)
És akkor írta teljesen önkívületi hangnemben hogy csak nem akart lerohanni de ő is így érzi stb stb. Na akkor annyira megsajnáltam szerencsétlent hogy azóta nem csináltam ilyet :-D De azért megtudtam egy két dolgot ezzel rólunk nőkről :-DD
LOL.
Szerinted?
sztem 4 féle ember van (nem születéstől fogva ilyen, sőt akár változhat is) de a
1)a szemét és buta: aki elhülyíthet egy két másik butát, viszont csalódik, ha összejön egy okossal, ott pofára eshet
2)a szemét és okos: el kell keserítselek, általába nem szokott pofára esni...ez nem mese ahol a jó elnyeri méltó jutalmát...
3)a kedves, de buta: túl naív ahhoz hogy ne higyje el amit neki mondanak, nem tudja jól felmérni magát és a másikat, ilyenekből lesznek az "engem mindenki csak kihasznál" és a seggnyaló emberkék
4)a kedves, és okos : tudja hogy nem nagy ász, viszont van annyi esze hogy ne dőljön be minden baromságnak, fog keresni egy hozzá illő embert, akivel boldogan élik az életüket
ez az én véleményem.
egyébként se aggódjatok a szerelmi életem miatt :-D
az a helyzet hogy friss házas vagyok... :-D köszi.
nem kell gratulálni, azt megtették sokan :-)
ettől még igazad lehet abban hogy lehet, nem nagy cucc hogy elvettek,vagyis sok nőt elvesznek, ebben nincs semmi extra. meg talán az is hogy nem sok mindent értem el.
valahogy mindig megtaláltam a módját, hogy hogy csináljanak meg mások helyettem mindent :-D ...
egyébként meg senkinek nem kell csüggedni, valahol az élet ezt úgy is kiegyenlíti, és mindenki van amiben jó és mindenki van amiben sszar.
blablablablablablablablablablablablablablablablablablabla
ahhhhhaaaaaaa így már mindent értek
múltkor pont egy ilyen csajt vertem orrba, nagyon vicces volt :D:D:D:D
lehet te voltál? de ha nem, ne félj, sorra kerülsz :DDDD
látod, téged nagy erővel áldott meg az ég.
hát legalább van valami örömöd az életben.
ha már nem vagy szerencsés a szerelemben.
különben nem akarnál dühből nekiugrani mindenkinek aki kevésbé kretén mint te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!