Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szemétség vagy jófejség? Te...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szemétség vagy jófejség? Te is csináltál ilyet?

Figyelt kérdés

Még régebben (csak most eszembe jutott) olyan 15-7 éves koromba regeltem társkereső oldalra fiúként. Google, boy.jpg már volt is képem, persze valami menő csávónak a képét néztem ki és egy jó nevet. Megírtam a világ legjobb :-) bemutatkozó szövegét, hogy egy 30körüli csávó vagyok aki régen nagyon rossz fiú volt és már benőtt a feje lágya mostmár komoly kapcsolatot akarok, és elsősorban a belső értékek a fontosak nameg jólszituált vagyok, plázacicát kapnék bőven nem neten is de nekem TÁRS KELL :-D

Már akkor szakadtam rajta, nem hogy amikor elkezdtek ráncuppanni kiöregedő félben lévő kicsit dagadt kicsit ocsmány enyhén lestrapált nőcik. Mindegyikkel beszélgettem, volt akivel leszerveztem randit a Camponába a Tropicariumba (na persze :-DD) aztán várták a nagy Ő-t gondolom.

De volt egy nő, maga által sportosnak általam kövérnek mondott (a sportosság egy mackóalsóban kimerült) az írt nagyon visszafogottan először aztán poénból visszaírtam hogy bocsi nekem ez a lassú tempó nem megy mert első látásra beleszerettem a szép szemeibe és valami furcsa érzés fogott el vele kapcsolatba, nekem ő kell. ( :-DD)

És akkor írta teljesen önkívületi hangnemben hogy csak nem akart lerohanni de ő is így érzi stb stb. Na akkor annyira megsajnáltam szerencsétlent hogy azóta nem csináltam ilyet :-D De azért megtudtam egy két dolgot ezzel rólunk nőkről :-DD

LOL.

Szerinted?

2011. júl. 6. 14:40
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
Nekem kicsit mást jelent a humorérzék. Általában ha én viccelek, az nem jár azzal, h megbántok, vagy tönkreteszek másokat. Nagyon sajnállak, ha neked az a humor, amit te csináltál. Nem lehet valami boldog életed.
2011. júl. 6. 15:18
 12/39 A kérdező kommentje:
de nekem tök boldog életem van csak most elgondolkoztam hogy lehet akkor a többieknek körülöttem nem? o.O :-DDDDD
2011. júl. 6. 15:23
 13/39 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, te egy utolsó szánalom vagy. Ilyenen hogy van képed viccelődni? Röhej... remélem, az ilyennek visszaadja a sors, és ha netalántán te is neten keresel magadnak párt, az is ugyan így megszívat majd téged, meg játszik az érzéseiddel, és majd mondd meg, milyen érzés volt, oké? Öcsém...
2011. júl. 6. 15:26
 14/39 anonim ***** válasza:
100%
szerintem én is halálra röhögtem volna magam. aztán eszembe jutott volna hogy milyen lehet ez a másik oldalról és elástam volna magam szégyenemben...
2011. júl. 6. 15:32
 15/39 A kérdező kommentje:

én úgy gondoltam hogy amíg én röhögök addig nem rajtam röhögnek szal. marhára nem érdekel :-D...

még lehet hogy egyszer az élet úgy hozza hogy százszorosan visszakapom de egyelőre nem úgy néz ki és eddig sem történt meg pedig eltelt azóta már egy kis idő (lekopkopkop-olom)

2011. júl. 6. 15:38
 16/39 anonim ***** válasza:
Szívből kívánom, hogy veled is történjen ilyen, amikor majd mindenki rajtad fog röhögni, okoska. És majd utána mosolyogj, meg viccelj ezzel. Szerintem az utcára nem mernél kimenni. Ennyi...
2011. júl. 6. 15:40
 17/39 anonim ***** válasza:
De ha mondjuk kiderülne, hogy ki vagy, és egyszer, éjszaka, orrbavágnának egy baseballütővel, akkor lefagyna a vigyor az arcodról, az biztos. De hát névtelenül mindig könnyű... :)
2011. júl. 6. 15:43
 18/39 anonim ***** válasza:
Ja eddig azt hittem ilyen kis butácska vagy, aki csinált valamit, amiről azt se tudja, h rossz, de már látom, h szándékosan voltál rosszindulatú. Nos, ebben az esetben egyrészt még jobban szánlak, másrészt ne hidd, h nem fogod ezt visszakapni...aki másnak szándékkal rosszat csinál, az vissza is fogja kapni. Persze nevess csak tovább, de én nagyon nem lennék a te helyedben.
2011. júl. 6. 15:44
 19/39 A kérdező kommentje:

hát aki már majd 7év után még mindig haragszik egy ilyen netes baromságon az inkább szánalmasabb lenne mint hogy egy kicsit próbáltam megismerni az emberi természetet. (de most eszembe jutott valami más kapcsán ez a történet) gondoltam megkérdezem most is vicces e (akkor tudták a többiek is együtt röhögtünk rajtuk) nem kifejezetten ártani akartam, de nem zavart ha ők egy napig rosszul érzik magukat miatta.

de volt amikor én találkoztam akkor rendesen pasival, valahonnak messziről jött megláttam, annyit mondtam neki szia, nem. ő meg: ??????????! mondom nem...(és a képébe röhögtem) aztán ment haza.

Nem lehet hogy ti vagytok azok akik ezen azért nem röhögnek mert veletek szúrtak ki?

2011. júl. 6. 15:58
 20/39 anonim ***** válasza:
Nagy jövőd lehet ha ilyen f@szságot csinálsz. Főleg h felis teszed ide .
2011. júl. 6. 16:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!