Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szemétség vagy jófejség? Te is csináltál ilyet?
Még régebben (csak most eszembe jutott) olyan 15-7 éves koromba regeltem társkereső oldalra fiúként. Google, boy.jpg már volt is képem, persze valami menő csávónak a képét néztem ki és egy jó nevet. Megírtam a világ legjobb :-) bemutatkozó szövegét, hogy egy 30körüli csávó vagyok aki régen nagyon rossz fiú volt és már benőtt a feje lágya mostmár komoly kapcsolatot akarok, és elsősorban a belső értékek a fontosak nameg jólszituált vagyok, plázacicát kapnék bőven nem neten is de nekem TÁRS KELL :-D
Már akkor szakadtam rajta, nem hogy amikor elkezdtek ráncuppanni kiöregedő félben lévő kicsit dagadt kicsit ocsmány enyhén lestrapált nőcik. Mindegyikkel beszélgettem, volt akivel leszerveztem randit a Camponába a Tropicariumba (na persze :-DD) aztán várták a nagy Ő-t gondolom.
De volt egy nő, maga által sportosnak általam kövérnek mondott (a sportosság egy mackóalsóban kimerült) az írt nagyon visszafogottan először aztán poénból visszaírtam hogy bocsi nekem ez a lassú tempó nem megy mert első látásra beleszerettem a szép szemeibe és valami furcsa érzés fogott el vele kapcsolatba, nekem ő kell. ( :-DD)
És akkor írta teljesen önkívületi hangnemben hogy csak nem akart lerohanni de ő is így érzi stb stb. Na akkor annyira megsajnáltam szerencsétlent hogy azóta nem csináltam ilyet :-D De azért megtudtam egy két dolgot ezzel rólunk nőkről :-DD
LOL.
Szerinted?
engem az őszinte kíváncsiság vezérelt...
:-DDD
ezek szerint azt se találnátok viccesnek hogy egyik barátom (ez is abban a korban volt) telszámát megadtam búúzi társkeresőbe :-DD ő meg kérdezi tőlem hogy " te Gizi, mostanában egy csomó búúúzi hivogat és mind a testemet akarja, nem tudsz erről valamit? "
ő is kiröhögte a tüdejét, miután elmondtam :-D
Igazi kis humorzsák vagy. Csak ne lepődj meg, hogyha valaki bosszúból rendesen kitol veled.
Különben sem szép dolog mások nyomorán röhögni. Mielőtt elkövetsz egy ilyet, gondold át a dolgot a másik fél fejével is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!