Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van ez? Még nem értem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bettybuu kérdése:

Miért van ez? Még nem értem meg rá?

Figyelt kérdés
van 1 pasim! minden nap beszélünk telefonon! De még nem taálkoztunk, mert félek a találkozástól, de nagyon akarok! eddig minden pasim azért dobott mert nem találkoztunk, mert félek a találkozástl!
2011. júl. 6. 09:14
 1/3 Smartguy86 ***** válasza:

Mit lehet telefonon csinálni? Nem látja az arcodat, nem látja az érzéseket rajtad, nem látja a közvetlen reakcióidat. Élőben találkozás nélkül nincs is kapcsolat.

Amúgy hány éves vagy? Miért félsz a találkozástól?

2011. júl. 6. 09:21
 2/3 anonim ***** válasza:

Ne nevezz senkit a pasidnak, ha még nem is találkoztál. Az, hogy mennyit dumáltok interneten vagy telefonon még semmit nem jelent. Mire is akarsz megérni? A találkozásra? Olyat hallottam már, hogy egy lány azt mondja még nem érett a szexre, de a találkozásra? Hacsak nem vagy remete internettel a barlangjában, akkor más emberekkel is találkozol. Miért olyan nehéz akkor találkozni egy férfival?

26F

2011. júl. 6. 09:21
 3/3 anonim ***** válasza:

"minden pasim azért dobott,mert nem találkoztam velük"

Ezen körbevigyorogtam a fejemet:)))))

2011. júl. 6. 10:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!