Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nádszál vékony VAGY Formásan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nádszál vékony VAGY Formásan teltkarcsú?

Figyelt kérdés
Szerintetek melyik a szexibb?? :P
2011. júl. 5. 16:28
1 2 3 4 5 6 7
 61/70 anonim ***** válasza:
Második amúgy aki jár kondizni annak nem hurkás a hasa és nőiesen telt! Ezek\Azok a jóféle csajok.
2011. aug. 9. 12:55
 62/70 anonim ***** válasza:
59%

Nem olvastam el csak néhány választ. Kiló és testmagasság alapján senkit nem lehet megítélni milyen kategóriába tartozik. Láttam jó páran dobálóztak számokkal... Akit linkelt a kérdező szerintem nem teltkarcsú!!! Vékony csinos alakja van.

Ő a teltkarcsú:

[link]

És mondjatok akármit, szerintem ez a nő nem szép(nő létemre mondom). Van akinek jól áll a húsosabb testalkat(Liptai Klaudia), de az azért elég ritka.

A kérdező úgy állítja be,hogy a vékony lánynak ki van az összes csontja...Az anorexiás!!! Természetes,hogy a legtöbb pasi azt írja,hogy legyen rajta mit fogni,de azért nézd meg,a legtöbb jó pasinak általában vékony barátnője van! NEM anorexiás!

2011. aug. 9. 12:57
 63/70 anonim ***** válasza:
2.
2011. aug. 9. 12:59
 64/70 anonim ***** válasza:
46%
Liptai Klaudia nem meztelen a tv ben, ez a a világ legkeresetteb plussize modellje
2011. aug. 9. 13:06
 65/70 anonim ***** válasza:
57%

Namost ne foglalkozzatok azzal,hogy nagyképű vagyok,úgyse tudja senki ki írja ezt,tehát fölösleges lenne fényezni magam.

Sportolok,izmos vagyok,kerek a fenekem nincs nagy mellem,de van mit fogni rajta.A combom nem vékony,de nem is kövér.Nincs háj a derekamon.

Elég sok pasi megfordul utánam és sok pozitív visszajelzést kapok.

Szerintem nem csak az alak számít,az arc is ugyanolyan lényeges.

A kérdés igenis manipulatív és kérdező ahelyett,hogy gép előtt ücsörögsz inkább menj sportolni,olyan jó idő van.

Akkor majd te is leszel csinos...illetve nádszál vékony:D

2011. aug. 9. 13:29
 66/70 anonim ***** válasza:
73%

annyira érdekes, hogy itt gyakorikérdéseken minden "pasi" a "formásan teltkarcsú", "nőies" testalkatú nőket szereti, akiken van mit fogni, a való életben mégis más a helyzet:D nekem a vékony lányok tetszenek, a ducikat nem szeretem, nevezhetik magukat akármilyen nőiesnek, egészségesnek, teltkarcsúnak, nem változtat azon, hogy hájasok. szerintem ez a kim kardashian se szép, elég husos. úgyhogy nádszál vékony a szexibb, egyértelműen.

19/F

2011. aug. 9. 13:34
 67/70 A kérdező kommentje:
Köszike a komikat :) puszikah :)
2011. aug. 9. 13:43
 68/70 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg az fontos, hogy mindenki jól érezze magát a testében.Nem másoknak kell tetszenünk hanem saját magunknak, leginkább.
2011. aug. 9. 14:04
 69/70 anonim ***** válasza:
Formásan teltkarcsú.
2011. aug. 9. 15:06
 70/70 anonim ***** válasza:
11%

nos, akkor felvilágosító óra :DDD

[link]

vékony, normális, teltkarcsú

egyértelműen az utóbbi 2 (:

20/L (középső :)

2012. júl. 17. 00:38
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!