Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nádszál vékony VAGY Formásan teltkarcsú?
Nem olvastam el csak néhány választ. Kiló és testmagasság alapján senkit nem lehet megítélni milyen kategóriába tartozik. Láttam jó páran dobálóztak számokkal... Akit linkelt a kérdező szerintem nem teltkarcsú!!! Vékony csinos alakja van.
Ő a teltkarcsú:
És mondjatok akármit, szerintem ez a nő nem szép(nő létemre mondom). Van akinek jól áll a húsosabb testalkat(Liptai Klaudia), de az azért elég ritka.
A kérdező úgy állítja be,hogy a vékony lánynak ki van az összes csontja...Az anorexiás!!! Természetes,hogy a legtöbb pasi azt írja,hogy legyen rajta mit fogni,de azért nézd meg,a legtöbb jó pasinak általában vékony barátnője van! NEM anorexiás!
Namost ne foglalkozzatok azzal,hogy nagyképű vagyok,úgyse tudja senki ki írja ezt,tehát fölösleges lenne fényezni magam.
Sportolok,izmos vagyok,kerek a fenekem nincs nagy mellem,de van mit fogni rajta.A combom nem vékony,de nem is kövér.Nincs háj a derekamon.
Elég sok pasi megfordul utánam és sok pozitív visszajelzést kapok.
Szerintem nem csak az alak számít,az arc is ugyanolyan lényeges.
A kérdés igenis manipulatív és kérdező ahelyett,hogy gép előtt ücsörögsz inkább menj sportolni,olyan jó idő van.
Akkor majd te is leszel csinos...illetve nádszál vékony:D
annyira érdekes, hogy itt gyakorikérdéseken minden "pasi" a "formásan teltkarcsú", "nőies" testalkatú nőket szereti, akiken van mit fogni, a való életben mégis más a helyzet:D nekem a vékony lányok tetszenek, a ducikat nem szeretem, nevezhetik magukat akármilyen nőiesnek, egészségesnek, teltkarcsúnak, nem változtat azon, hogy hájasok. szerintem ez a kim kardashian se szép, elég husos. úgyhogy nádszál vékony a szexibb, egyértelműen.
19/F
nos, akkor felvilágosító óra :DDD
vékony, normális, teltkarcsú
egyértelműen az utóbbi 2 (:
20/L (középső :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!