Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nádszál vékony VAGY Formásan teltkarcsú?
12:39
Az a lány csúnya szóval mind1 mit vesz fel. Most minden alakhoz lehet szép és csúnya lányokat párosítani, hiába próbálnak itt egyesek arról meggyőzni mindenkit, ohgy minden pasi a teltkarcsú néket szereti... Én pl nem, és ha még 100X leírjátok,hogy a pasik azokat szeretik akiken van mit fogni akkro sem fogom sorry.
ma 12:42
Ő nem a "van mit fogni" típus...
szasztok ettől a témától mindenki indulatos lett én pufinak tartom magam voltam vékony (nagyon) mindenhogy tetszettem:)de én közepesen és izmosan érztem jól magam...úgyhogy ma megyek edzeni
szerintem ha arányos és nem hurkás lehet szép..
Hát lehet ez is olyan, hogy mindenkinek mást jelent, de a lány akit linkeltél még inkább vékony, normál alkatú.. Sztem kb az ilyenre mondják, hogy teltkarcsú, meg hogy van mit fogni: [link]
Mondjuk az ezek közöttiek... Az a baj, hogy a médiában a normális alkatúakat már leducizzák, és ezt átvették az emberek is..
ma 12:51
Én meg örülök, hogy végre valaki nem engem néz hülyének. :D 20 éves vagyok egyébként. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!