Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van aki a neten ismerte meg a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van aki a neten ismerte meg a párját?

Figyelt kérdés
Hogyan, hol? De főleg az érdekel, hogy milyen volt az első találkozás, mert a fénykép meg élő tali ugye nem ugyanolyan, nem volt csalódás, kellemetlen stb?
2011. júl. 1. 22:30
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Én a még régebben chateltem és ott ismertem meg a volt barátomat. Msnen sokat beszélgettünk ő 260 km-re lakott tőlem,nyáron találkoztunk és nagyon jól éreztük magunkat. Ekkor 15 évesek voltunk mind a ketten,3 hetente találkoztunk vagy ő jött hozzám vagy én mentem hozzájuk. Anyuméknak elég nehéz volt elmondanom hogy milyen távoli barátom van,féltem hogy majd hogyan fogadják aztán végülis nem lett belőle semmi gond. Ez így ment 2 évig aztán egyik osztálytársa miatt elhagyott. Pár hét után mikor az osztálytársának már nem kellett sikeresen visszakönyörögte magát hozzám,azóta is bánom hogy annyira szerettem és engedtem neki. Utánna megint összejöttünk de már semmi se volt a régi,nem tudtam benne megbízni. Még most februárban megegyeztünk hogy ugyan arra a főiskolára jelentkezik ahova én,aztán kiderült róla hogy csajozgat a hátam mögött,azóta nem is tartom vele a kapcsolatot. Persze sok szép emlék köt hozzá,de ciki lesz vele egy suliba járni.

18/L

2011. júl. 5. 22:46
 22/26 anonim ***** válasza:

Én igen, az iwiw csajok és pasik alkalmazásával... :D

Szerintem tök gáz, de ez van! XD Msneztünk, találkoztunk és sokkal jobb volt élőben, mint msnen. :D Nekem nem volt fura, de nekem már több randim volt netről, szóval valahogy megszoktam, hogy ilyen is van.

Fél éve járunk már :)

20L

2011. júl. 5. 23:07
 23/26 anonim ***** válasza:
kerdezo ugye nem ez lesz az elso csajod ? :)
2011. júl. 5. 23:21
 24/26 anonim ***** válasza:
Párja a zokninak van. De a barátnőmet itt, a gyk-n ismertem meg. :D
2011. júl. 5. 23:44
 25/26 anonim ***** válasza:

Hello!:))

Én chat.hu-n ismertem meg.Majd msn.Beszéltünk telefonon,találkoztunk.Nagyon jó volt vele.,És azóta is1üt vagyunk.De már töröltem magamat arról az oldalról.Mert nincs szükségem másra!Nagyon Szeretjük1mást!:))

Volt rossz élményem is,msn-en jó volt de élőbe,tiszta gáz volt.Szinte csak néztem magam elé,és ő beszélt.Egyszerűen nem értettük meg ott egy mást.

2011. júl. 5. 23:58
 26/26 anonim válasza:
Szia! Én is épp neten találtam egy csodálatos lányt,szóval csak nyugi és várj amig eljön a megfelelő számosra!
2011. júl. 6. 07:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!