Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van aki a neten ismerte meg a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van aki a neten ismerte meg a párját?

Figyelt kérdés
Hogyan, hol? De főleg az érdekel, hogy milyen volt az első találkozás, mert a fénykép meg élő tali ugye nem ugyanolyan, nem volt csalódás, kellemetlen stb?
2011. júl. 1. 22:30
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Pont aktuális:D Én itt ismertem meg gyakorin, 2 hónapig msneztünk és utána találkoztunk...pont olyan aranyos volt mint élőben, sőt még jobb...:P

Első találkozásnál első fél óra még olyan haveri szinten volt, utána kérdezgettük hogy bejövünk-e így is és utána volt egy ígéret h megölelem...na utána egymás ölébe voltunk puszi stb...azóta is együtt vagyunk:)

KÖSSZ GYAKSZIKÉRDÉSEK :D:D

2011. júl. 1. 22:33
 2/26 anonim ***** válasza:
100%
Én itt a gyk-n, miután feltettem egy kérdést, amiben mozipartnert kerestem. Ő eljött velem, s a többi már történelem... :-)
2011. júl. 1. 22:34
 3/26 A kérdező kommentje:
komolyan mindenki itt ismerkedik? :) de ez tök jó:) és az első személyes találkozás nem volt nagyon fura? Nem voltatok zavarban?
2011. júl. 1. 22:36
 4/26 anonim ***** válasza:
szia! én igen! :) az első találkozásunk valami isteni volt. előtte nagyon sokat beszéltünk messengeren, webhameráztunk, igaz, még az utcán is sokszor összefutottunk (pedig nem is abban a városban lakik ahol én), de csak köszöntünk, nem álltunk le beszélgetni. legelsőre moziba vitt, eleinte úgy éreztem, ez kicsit sok így elsőre. de aztán ez a gondolatom hamar elszállt.. :) abszolút nem volt csalódás, webkamera miatt tudtam, hogy néz ki, mire számítsak, hangja stb. ennek ellenére az elején kellemetlenül éreztük magunkat, mégis csak első megbeszélt találkozás. szép lassan mindketten feloldódtunk, az este hamar elrepült. és még akkor összejöttünk. :) elég sok ideig voltunk együtt... most már nem.
2011. júl. 1. 22:40
 5/26 anonim ***** válasza:
Mivel eredetileg mozipartnert kerestem, ezért nem úgy indult, hogy majd randi lesz belőle. Csak miután megláttam, aztán egyre jobban megismertem... hm, szóval mindinkább szimpatikussá és gyönyörűvé vált a szememben.
2011. júl. 1. 22:40
 6/26 anonim ***** válasza:

Első vagyok...de egy kicsit furcsa volt, főleg hogy eséssel indítottam:D

De utána szörnyen jó volt.D

2011. júl. 1. 22:42
 7/26 anonim ***** válasza:
én is gyk-ról simerek egy nagyon kedves személyt:)
2011. júl. 1. 22:47
 8/26 A kérdező kommentje:
Köszi a tapasztalatokat! :) Senkinek nem volt negatív élménye?
2011. júl. 1. 22:47
 9/26 anonim ***** válasza:
83%

ÉN IS A GYAKORIKÉRDÉSEKEN!

És már lassan két éve házasok vagyunk az én drága inci-pinci feleségemmel ♥ Imádom ♥

Köszönöm gyakori, hogy vagy Nekünk!

2011. júl. 1. 22:57
 10/26 anonim ***** válasza:
63%

Én is itt a gyakorikérdéseken ismertem meg az én Magdimat és jövőhéten lesz az aranylakodalmunk.

Feri bácsi 74

2011. júl. 1. 23:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!