Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek szemétség lenne?
Figyelt kérdés
Vagyok én, a szociális analfabéta, aki remeteéletet él, nincsenek barátai, nincs párja, és az anyján kívül nővel még az életben nem beszélt. Szerintetek szemét dolog lenne társkeresőbe regisztrálni, és onnan lányokat randira hívni? Az eredmény biztos kudarc lenne, hiszen élőben lehullna a lepel. Kiderülne, hogy milyen unalmas vagyok, hogy nem tudok beszélgetni, és a jelöltek öt perc után hanyatt-homlok menekülnének. Érdekes azonban eljátszani a gondolattal, de nem szeretnék kiszúrni velük. Lehet, hogy még meg is veretnének.
szerintem már sokkal hamarabb kellett volna regisztrálnod. Ha olyan lányt találsz, aki hasonló mint te, nem leszel analfabéta, mert VELE tudsz majd beszélgetni, remete sem leszel, mert VELE el tudsz menni ide-oda, és szerintem csak azért vagy ilyen, mert eddig nem a neked megfelelő emberekkel barátkoztál. Lehet, hónapokig nem találkozol majd neked való lánnyal, de ne add fel!! több keresőbe is regisztrálj és írjál mindenkinek. Ha teszel fel fotót, annyi az előnye, hogy nem később utasítanak el. Hajrá!!
2011. jún. 29. 13:22
13/25 A kérdező kommentje:
13:22: Már egy ideje kívülről figyelem a "kínálatot". Hozzám még csak picit hasonlítót sem láttam. Ezzel ellentétben az igények nem ismernek határokat, és még finoman is fogalmaztam. Szép is lenne, amit írsz, de olyan csak a mesében van.
2011. jún. 29. 13:35
14/25 anonim válasza:
honnan tudod, hogy nem regisztrál valaki elszánt nő ma vagy holnap? szerintem becsüld már magad annyira, hogy jár neked is egy jó nő, képzeld el, milyet szeretnél, körvonalazd a fejedben, legyen kívánságlista, és hidd el, amint tudod, mit akarsz, meglesz. téged kicsit fel kellene rázni
2011. jún. 29. 13:38
15/25 anonim válasza:
Hát neked ez így jó ha ilyen életet élsz ?? Boldog vagy így ? szerintem flörtölgess az utcán bárkivel stb, de ha neked ez így jó akkor csak ismételni tudom az előttem lévőket: regisztrálj és keress, biztos találsz magadnak hozzád hasonlót, de ne legyenek nagy igényeid és ne félj a változásoktól. sok sikert :)
2011. jún. 29. 14:04
16/25 asdface válasza:
Kezdj bele bátra , nincs semmi veszteni valód .
Maximum kapsz egy nemet és ennyi.
Minden kezdet nehéz, csak az első 2-3 alkalom lesz bukdácsolós, aztán egyre bátrabb leszel.
Ez a tapasztalatom .
23/f
2011. jún. 29. 14:37
17/25 anonim válasza:
Sőt még fel is jelentenének... Mindenkinek ez a mániája az utóbbi napokban ?:D
nagyon gyorsan hallgasd meg, olvasd el, az itt lévő anyagokat (először az első táblázatba lévőket) és lesz önbizalmad, ha követed az utasításokat bennük, jah és 28 évesen gyorsan húzz el egy ribanchoz, közbe meg fejleszd magad!
f17 (egyenlőre még én is csókszűz vagyok de teperek)
2011. jún. 29. 19:47
19/25 A kérdező kommentje:
Utolsónak köszi, de az elméleti ismereteknek nem vagyok hiányában, ennél sokkal komolyabb dolgokat is olvastam már, csak a gyakorlat hiányzik.
Az eredeti kérdésre viszont mindeddig még nem kaptam választ. Szóval, lányok, hogyan reagálnátok, ha egy efféle alak közelítene felétek?
2011. jún. 29. 20:43
20/25 anonim válasza:
az ember társas lény, sztem neked is jobb lenne, ha lenne vkid.. mondjuk, furcsálnám, ha vki azzal állna elő, h 28 évesen még szűz, de nem baj, bele lehet jönni.. csak aztan ha rákapsz az izére, akkor nem tudod majd abbahagyni, mert ki akarod probalgatni, h ezzel meg amazzal vajon milyen lehetne....
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!