Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A jó nőkhöz sosem elég a belső érték?
Miért mindig a pénzes csávók viszik el a jó nőket? Bemegyek egy buliba, látom a dögös csajokat és oda se merek menni, mert csóró vagyok.
Odamegy a másik, nala a BMW kulcs, aranynyaklánc, köteg a zsebben és máris működik a dolog. A kiscsaj máris neki rázza a seggét. Ne mondja nekem senki, hogy a pénz nem vonzza a nőket. Aki így gondolkodik az naív. Csak körbe kell nézni.
Mit tudna csinálni egy egyszerű egyetemista, mint én? Pénz nincs, de esetleg van valami más technika...
nyílván fontos a pénz, mert meg kell hívnod a csajt ide-oda.. és illik fizetni a férfinak.. de az nem akkora horribilis összeg, amit egy "csóró" se engedhetne meg magának..:)
vannak szép csajok, akiknek a belsőértékük is rendbe van.. egyszerűen csak meg kell őket ismerni és aztán eldönteni, hogy pénzre mennek-e vagy sem. előre fölösleges ítélkezni, hisz nem is ismered.
úgy gondolom ez egy jó kifogás arra, hogy NE KELLJEN SZÓBA ÁLLNOD VELÜK, mert úgy is "esélytelen" vagy..
de akkor ne szidd a nőket.:)
16F
Evolúciós biológia 101, hogy a nőnek olyan férfi kell, akinek magas a státusza, mert egy ilyen férfi tudja biztosítani az utódok biztonságát. A státusz külső jegyei a vagyon és a hatalom jelei, pl. a jó autó, nagy ház/lakás, illetve a vezető beosztás, a presztízs.
Mivel a férfiakban ez az ösztön ebben a formában nem működik, és a kultúrát a férfiak definiálják, ezért a nők magatartása matematikai bizonyossággal kiszámolható. Mindegyikük azt fogja mondani, hogy neki nem számít a pénz, de szinte csak a pénz fog számítani mindegyiknek, plázacicától a katolikus leányegylet tagjáig.
Ráadásul amikor a pénzorientált nő azt állítja, hogy nem érdekli a pénz, akkor valahol igazat mond. Őt nem a pénz érdekli, hanem csak mindaz, amit a pénzért kap :)))
Nem vádolhatod a nőt anyagiassággal, ő a belső értékekre utazik. Belső érték pl., ha valaki olyan romantikus, mint az ő szerelme, aki egy valóságos lovag, herceg, királyfi (hiszen vezérigazgató). És kedves, gyengéd (hiszen múltkor is megvette azt a táskát/cipőt/akármit). És okos (hiszen vezető elemző). És férfias (márkás autó = férfiasság). A személyiség számít, nem a pénz! Csak hát a nők a személyiségen keresztül a pénzt érzékelik.
Ha valaki szegény, és durva, robbanékony, udvariatlan természet, akkor a nő szerint ő durva, bunkó állat. Ha gazdag, akkor ugyanő egy csodálatos macho, latin temperamentumú félisten. Ha valaki szegény, és udvarias, gyengéd, segítőkész, akkor pipogya, nyámnyila lábtörlő. Ha ellenben gazdagon ugyanez, akkor kedves, rendes, korrekt, aranyat érő ember.
Szinte minden létező emberi tulajdonságnak és annak ellentétének két változata van a nő fejében: az egyik értelmezés akkor lép életbe, ha az illető gazdag, a másik akkor, ha az illető szegény. Ebben a formában valósul meg, hogy a nőket csak a belső értékek érdeklik, azaz főleg a pénz.
Vezettem én BMW-t meg mindenféle autót is, sőt a kulcsot is lengettem, semmivel sem reagáltak másképp a nők, mint szoktak. Sajnos nekem az arcom 3/10-es, ezen nehéz változtatni.
Testre meg egyszerűen "nagy" vagyok a többségnek, megijednek tőlem, hogy az ajtóban le kell hajolnom - ez van.
Mindenkinek más a problémája. Ne általánosítsunk, jó?
A másik: Ne akarjon ezért senki BMW-t venni, éppolyan szar autó az is, mint a többi.
34/F
Én egy lánnyal találkoztam, aki a suli egyik legjobb csaja volt. Gyönyörű lány volt, elég sok fiú odavolt érte.
Én nagyon bírtam, mert nem egy bunkó, önző, nagyképű lány volt.
Tetszett nekem az benne, hogy tudta, jól néz ki, ezért a fiúk közelében soha nem volt zavarban, és ez tetszett nekem, és én se voltam zavarban amikor kellett tartani a szemkontaktust, normálisan lehetett vele beszélni.
Amúgy kedves, és rendes lány. :))
Szóval, ha meglátott egy csúnyább fiút, akkor nem koptatta le annyira.
Bár nem tudom, milyen fiú fogja majd meghódítani :))
Én tegnap bent ültem pest számomra nagyon kedvelt szórakozóhelyének retro részlegén, és mosolyogva nyomon követtem két csinos, és kacér leányzó alakításait ahogyan koptatták a sokféle hímtagot(férfinak nem nevezhetőek). Volt ott gazdag, szegény, részeg, még részegebb, és tökéletesen az jött le számomra hogy őket hidegen hagyta a bmw, vagy az hogy egy srác milyen szerelésben van, ők olyat kerestek aki határozott, és van önbecsülése, aki nem ilyed meg tőlük, nem adja magát a kezükbe, akik nem esnek pofára ha visszautasítják őket.
Szóval ha mindenképpen hibáztatni szeretnél valakit mert nem tudsz csajozni, akkor nézz tükörbe.
Legnehezebb magunkon változtatni, viszont a legeredményesebb is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!