Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A jó nőkhöz sosem elég a belső érték?
Miért mindig a pénzes csávók viszik el a jó nőket? Bemegyek egy buliba, látom a dögös csajokat és oda se merek menni, mert csóró vagyok.
Odamegy a másik, nala a BMW kulcs, aranynyaklánc, köteg a zsebben és máris működik a dolog. A kiscsaj máris neki rázza a seggét. Ne mondja nekem senki, hogy a pénz nem vonzza a nőket. Aki így gondolkodik az naív. Csak körbe kell nézni.
Mit tudna csinálni egy egyszerű egyetemista, mint én? Pénz nincs, de esetleg van valami más technika...
A pénz mindig is vonzó a volt a nők szemében hiszen, "biztonságot" ad. Nem hiszem, hogy szórakozóhelyen kéne olyan csajt keresni aki a belsőt értékeli...
Mindenesetre hátrányból indulsz, de ezt egy adag magabiztossággal (nem nagyképűségre gondolok) lelehet dolgozni.
Na, tisztázzunk valamit: A pénz nem a nőket vonzza, hanem az arra hajtó ribancokat. Ne tegyünk már kettőjük közé egyenlőségjelet!
Amúgy ez a te bajod, hogy az ilyen ribancok kellenek neked a bulikból. Miért nem éred be egy átlagos, ámde normális lánnyal? Amíg ilyen libák kellenek neked, addig ne vonj le ilyen messzemenő következtetéseket a nőkről, és főleg ne sírjon a szád.
Fontos a nőknek a pénz, nem azt mondom. De csak olyan szinten fontos nekik, hogy meg tudjanak élni, illetve az esetleges családjukat el tudják tartani kényelmesen. Nem azért fognak téged szeretni az igazi nők, mert pénzed van, hanem mert egyéniséged van. A pénz az csak egy plusz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!