Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A jó nőkhöz sosem elég a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A jó nőkhöz sosem elég a belső érték?

Figyelt kérdés

Miért mindig a pénzes csávók viszik el a jó nőket? Bemegyek egy buliba, látom a dögös csajokat és oda se merek menni, mert csóró vagyok.

Odamegy a másik, nala a BMW kulcs, aranynyaklánc, köteg a zsebben és máris működik a dolog. A kiscsaj máris neki rázza a seggét. Ne mondja nekem senki, hogy a pénz nem vonzza a nőket. Aki így gondolkodik az naív. Csak körbe kell nézni.

Mit tudna csinálni egy egyszerű egyetemista, mint én? Pénz nincs, de esetleg van valami más technika...

2011. jún. 28. 23:26
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
de mi a gond? hogy érted, hogy csóró vagy? miért lennél? gyakran jársz el szórakozni?
2011. jún. 28. 23:56
 12/30 anonim ***** válasza:
95%

Amúgy meg, ha olyan marha jó pasi lennél, okos kedves humoros, akkor nem igaz, hogy az egyetemen nem találnál magadnak barátnőt. Ott azért sok olyan lány van, aki azért tanul, hogy majd rendes munkája legyen, és ne függjön a pasija pénztárcájától. Ja hogy őket nem full sminkben meg extra miniben látod, mint a buliban a csajokat, és innentől már nem is jó nők? ...

Szóval először nézz magadba, mielőtt másokban keresed a hibát, ráadásul az egész női nemben.

2011. jún. 29. 00:00
 13/30 anonim válasza:
92%

Kedves Kérdező,elgondolkodtál már azon,hogy Neked miért épp a "jó nők,a dögös csajok kellenek"?? Talán épp azért nem kellenek a magadfajta "csórók" (ahogy fogalmaztál) azoknak a "dögös nőknek", amiért neked nem kellenek a kevésbé "dögös",de intelligens nők, csak a "csinibabák"...Érdekes a párhuzam,nem?

Én személy szerint sosem a pénzre hajtottam, egyszerűen csak egy értelmes,kedves,intelligens,humoros társat szeretnék, viszont nem vagyok egy "dögös topmodell",úgyhogy nálad például eleve szóba sem jöhetnék sok más kortársaddal egyetemben...

Te ugyanolyan szintű elvárásokat támasztasz a nőideálodat illetőn,amilyen szintűeket épp azok a buta nőideáljaid támasztanak a pasiideáljukkal szemben,nincs különbség...

2011. jún. 29. 00:40
 14/30 anonim ***** válasza:
78%

ösztön! a nők eleve olyan férfit akarnak aki mellett biztonságban érzik magukat és a gyerekeik is. az ősembereknél a vadászok voltak a "rajok" akik erősek voltak. mivel mára a pénz jelent mindent ezért a nőket kilóra meg lehet venni.

persze ha sportos vagy, normális, rendesen dolgozol, jóképű és nem a pláza pic*sák közül szeretnél párt akkor kifoghatsz egy szép értelmes lányt, ha nagy szerencséd van.

2011. jún. 29. 07:07
 15/30 anonim ***** válasza:
100%
"oda se merek menni" Akkor honnét tudod, hogy nem kellenél neki? Menj oda és próbáld meg. Csak találsz majd egy normális és csinos csajt, igaz, hogy idő kérdése. Amúgy buliban szinte csak ribik vannak. Ismerkedj máshol.
2011. júl. 5. 23:15
 16/30 anonim ***** válasza:
Szerintem pont a belső érték nem számít :D Külső és pénztárca aztán megcsinálnak azok mindent.
2011. júl. 5. 23:19
 17/30 anonim ***** válasza:

A nők szeretik a pénz édes mámorát...

Viszont elfelejtik, hogy minden egyes nő egy kártyavárban él...

Úgyhogy ennyit a pénzről, addig jó, míg ez a mocsok liberális állvilág kielégíti minden igényűket...

Majd meglátom mit kezdenenék a nők, ha a dollár hirtelen eltűnne, asszem nagy pánikba lenne mindenki és hirtelen elszegényednénk.. nah akkor fognak e pasit keresni maguknak? Vagy még mindig a liberális elvek szerint fognak élni?

De nem ez a lényeg, nagyon sok nő van aki nem ezt nézi. Csak őket nehéz megtalálni, mert így vagy úgy az anyagiak kerűlnek előtérbe.

Próbáljjátok ki: 2 ember ugyanazokkal a belső-kűlső tulajdonságokkal,(humor, jóképűség stb) de a munkájuk más.

Az egyik diplomás a másik kukás (a kukások is jól keresnek, csak szídják mint a bokrot)

Nah kit vfognak választani?

2011. júl. 5. 23:29
 18/30 anonim ***** válasza:
penzertmindent.blog.hu
2011. júl. 5. 23:32
 19/30 anonim ***** válasza:
64%

Annyira jó, mikor az emberek általánosítgatnak, meg szidják az egész női nemet, mindezt úgy, hogy ők maguk még ennyit se tudnak leírni helyesírási hiba nélkül.

Én tényleg nem értem, honnan jött ez a "jó nőt csak sok pénzzel lehet fogni" dolog. Esküszöm, erről itt olvastam először, a környezetemben soha még ilyen hozzáállást nem láttam, sőt az egy-két olyan csajt, aki kitartatja magát, vagy azon igyekszik, azt eléggé lenézik nők is, férfiak is. Bár lehet a kulcs az, hogy én egyetemi környezetben vagyok, ahol mind azért tanulunk, hogy ne szoruljunk majd másokra. 23L

2011. júl. 5. 23:41
 20/30 anonim ***** válasza:

Az általad leírt csajok akkor se kellenének hosszútávra, ha ők fizetnének nekem, de ha már mindenki rövidtávban gondolkodik velük, rövidtávon nyilván a pénzes kigyúrt emberekkel állnak szóba. Mondhatnám hogy ribancok meg képmutatás de teljesen igazuk van, rövid kapcsolatot te is a "dögös" nőknél keresel. Sőt annyival tovább megyek, hogy ha nekem kell csajt leszólítani (hosszútávra), énis csak a szebbeket szólítom le, hiszen ugyanolyan arányban lehet szép a belseje, mint egy kevésbé szép külsejűnek, de persze az is játszik, aki kevésbé szép, viszont ott neki kell bizonyítani, mert senkinek nincs kapacitása mindet végignézni.

19f (szintén a "csóró" egyetemista BMW nélkül, de az a típus akit ez nem zavar)

2011. júl. 6. 00:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!