Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Soha nem lesz senkim?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Soha nem lesz senkim?

Figyelt kérdés

még soha nem volt pasim és teljesen úgy érzem hogy senkinek nem kellek.Pedig ha csinosan felöltözök akkor megnéznek,megfordulnak utánam,de senki nem akar kapcsolatot velem.160 cm vagyok,nem vékony,nem kövér csaj.lassan 16 leszek..

15/l

2011. jún. 28. 18:41
1 2 3 4
 11/35 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat csajok,úgymond megnyugodtam hogy ti is ebben a cipőben jártok :)
2011. jún. 28. 19:03
 12/35 anonim ***** válasza:

Hát igen, ha csak az alfahímekre buktok... Nektek ezért nincs barátotok, nekem pedig ezért nincs barátnőm.

16/F

2011. jún. 28. 19:08
 13/35 anonim ***** válasza:
sok pasi ugyan így ebben a cipőben jár hidd el.a normálisabbak többsége fél csak úgy oda menni egy lányhoz hogy valami izé bizé stb bla bla bla.aztán mindenki magyányos xDnem kell olyan magasra tenni am a lécet azt kész ha nem ronda a csaj és a határ eset fölöt van 2lépcsövel akkor már elmegy nem XD?ezt most saját példámra mondtam xD
2011. jún. 28. 19:08
 14/35 A kérdező kommentje:
utolsó jót röhögtem köszi :D amúgy igazad van
2011. jún. 28. 19:10
 15/35 anonim ***** válasza:
jó ezen amugy min lehet röhögni xD?
2011. jún. 28. 19:17
 16/35 anonim ***** válasza:

Még nekem sem volt pasim:(

23/F

Amúgy viccet félretéve:

Még ráérsz pasizni.!

2011. jún. 28. 19:24
 17/35 anonim ***** válasza:
Honnan a rákból tudjam hogy lesz-e valakid? És nekem szerinted lesz valakim még életem során?
2011. jún. 28. 19:36
 18/35 anonim ***** válasza:
kicsi lányok, nem kell ezen aggódni 15-16 évesen. nekem 22 évesen lett először komoly kapcsolatom. na nem mondom, hogy az a normális, csupán addigra értem meg:) vagy túl válogatós vagyok? ki tudja, így alakult:)) ne izguljatok ezen, felesleges:)
2011. jún. 28. 20:11
 19/35 anonim ***** válasza:
Fúúh ugyanebbe a helyzetbe vagyok :) Hm..én nem teszem magasra a mércét. Nekem nem jönnek be az ilyen alfahímek..rockot hallgatok átlagosan öltözködök, nem nagyon festem magam és csak koncertekre járok..szóval nagyon nem teszem magasra a mércét..de ez van..:/
2011. jún. 28. 20:51
 20/35 anonim ***** válasza:
Szerintem a fiúknak meg csak a plázacicák jönnek be, normális, szolid csajokat szépen kikerülik (ahogy én tapasztaltam :) ) úgyhogy ne panaszkodjatok :D
2011. jún. 29. 08:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!