Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekem már soha nem lesz senkim?
Nézd, ha folyton ez jár a fejedben, akkor az nem ad éppen vonzó kisugárzást a nők felé.
Javasolnám, hogy élj, járj nyitott szemmel sok felé, és ha azt látják, hogy nem csak kapni tudsz (érzelmi szempontból), hanem adni is, akkor rövidesen felfigyelnek rád azok a lányok, amilyeneknek te örülnél.
Szóval a lényeg, hogy - hogy is mondjam - "legyen értelme veled járni".
az első kifogásra a legjobb válasz(voltmár, h bejött, de azért pofonkockázat): akkor mostantól lesz 2 ;)
egyébként meg nem aggódnék a helyedben; amíg próbálkozol és nem adod fel, tuti találsz egy lányt, aki majd Téged akar.
Csak ne ess pánikba, és mégfontosabb, h ezt ne érezzék meg rajtad! mindenki izgul ilyenkor, de ha urrá leszel rajta és nem nyomulsz kétségbeesetten,akkor menni fog:) sok sikert :)
Nem vagy egyedül, csak én a másik nem oldaláról közelítem meg a problémát.
Tanulsz vagy dolgozol, mindegy mindenhol vannak lányok. Próbálj odamenni hozzájuk és beszélgess velük.
Nem tudom, hogy saját magaddal milyen viszonyban vagy, de fontos, hogy olyannak fogadd el magadat, amilyen vagy és mások is el fognak fogadni.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!