Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Cicuskaaa123 kérdése:
Lányok, ti lenyeltétek először a barátotok spermáját?
Figyelt kérdés
Én nem mertem, nem tom olyan fura volt.. xD 16/L2011. jún. 27. 14:36
11/17 anonim válasza:
Egyáltalán nem muszáj lenyelni, én mindig kiköpöm. Párszor megpróbáltam lenyelni, majdnem visszajött. Utálom az ízét, állagát, miért nyeljem le? A páromat nem érdekli, hogy lenyelem-e, amíg a számba élvezhet. Orálisan kényeztetni kifejezetten szeretem. Mellettünk van a zsepi, és kész. Nem szabad rákényszeríteni valakit arra, amit nem akar. Mellesleg, ha már az úrinőknél tartunk, úrinő a szájába sem veszi, nemhogy lenyelje ;)
12/17 anonim válasza:
nekem ez olyan fura h nem nyeli le vki, akkor mar miert engeded h menjen a szadbA? menjen a melledre vagy ahova akarod, de az illuzio rombolo szerintem ha ott kikopod... fura hallani is.
13/17 anonim válasza:
Megkérdeztem róla a párom véleményét még az elején, azt mondta egyáltalán nem illúzióromboló, azt csinálok vele, amit akarok. Azzal nincs problémám, ha a számba élvez, mert úgy irányítom, hogy ne érezzem az ízét, így gond nélkül ki tudom köpni. Viszont, ha lenyelem, akkor majdnem visszajön... Utálom, hogy olyan az állaga, mint a takonynak, és az íze sem jó.
14/17 A kérdező kommentje:
Nem tudom az én páromé sós, de legközelebb megpróbálom majd lenyelni és kíváncsi vagyok, hogy milyen érzés.. :D Lehet énis úgy leszek vele, mint te utolsó válaszoló.
2011. jún. 27. 15:13
15/17 anonim válasza:
miért pontozzátok le azt aki azt írja hogy lenyeli? nem értem ezeket a feministákat, az is baj ha egy lány szereti?
16/17 anonim válasza:
A lepontozós emberkének! Ha belehuggggyozok a szádba, lenyeled? :D
17/17 anonim válasza:
Mint látjátok az is le van pontozva aki lenyeli meg az is aki nem. Szerintem nem kötelező lenyelni ahogy az sem hogy szájban menjen el. Nekem az nem tetszik menjen akárhova máshova de én nyelőcsövem másra szoktam használni. Lehet lepontozni de kinek az kinek más? ez miért baj?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!