Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, miért van az, hogy egy átlagos lány sokkal jobban tetszik, mint egy idézőjelben tökéletes?
ha a "tökéletes" a pasi szerint is "tökéletes" ..akkor azért mert gyávák...ha meg nem "tökéletes" szerintük, akkor pedig azért..
21/L
Tökéletes lány az, aki a CKM-ben van, és olyan mint a zsiráf: tetszik, tetszik, de otthonra nem kéne. Nem rúgnám ki persze az ágyamból :P de nem tudom elképzelni hogy belé szeressek. Ahhoz kel valami belső dolog vagy egy kis tökéletlenség, amin megakad az ember :D
egy 18f
Mert őt valoszinü elérheted, a tökéletest meg lehet hogy nem..
Nekem is van kell egy pasi, tök átlagos meg van nála 1000x jobb pasi is mégis ő kel, hiába nem tökéletes de megvan benne ami nekem kel. a hibáival együtt..:D
18/L
Sziasztok!
Véleményem szerint tökéletes nem létezik, még idézőjeles formában sem. Nézzük átlagban a tényeket: bizonyos szemszögből nézve mindegyik mondható jónak, de más szemszögből viszont rossz.
Na már most tehát, ez alapján én megkérdezném a kedves kérdezőt: mit is ért a tökéletes alatt?
Elvégre is ezt mindenki másképpen értelmezte, ahogy látom: volt aki kijelentette, hogy a tökéletes túl tökéletes, kösz nem... és volt aki a kinézetre asszociált. (Bár véleményem szerint ez utóbbi egy csöppet felszínes gondolat - elnézést az illetőktől, nem akarok személyeskedni - de aki szét, de belső értékei nincsenek, az akkor se lehetne tökéletes, ha létezne olyan...)
És még valami: szerintem nincs olyan, hogy átlagos, vagy tökéletes. Mindenki különböző. Senki sem tökéletes. De mindenkiben van mit szeretni... Bár ezzel nem mondtam sok újat gondolom senkinek. Amúgy kicsit különös ez a kérdés, meg nem is lehet igazán konkretizálni (ezért oszlanak meg a válaszok, ahogy azt már írtam). :)
További kellemes estét mindenkinek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!