Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk, miért van az, hogy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, miért van az, hogy egy átlagos lány sokkal jobban tetszik, mint egy idézőjelben tökéletes?

Figyelt kérdés
szóval miért rajongjátok körbe az átlagosakat?
2011. jún. 25. 22:29
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
és azt amúgy sem tudhatod, hogy milyen az ízlésem :') vicces vagy, egy kérdésből már tényeket mondasz. és ha ugyanaz az ízlésünk ? ;) hát nem tudhatod..
2011. jún. 25. 22:46
 12/22 anonim ***** válasza:

ha a "tökéletes" a pasi szerint is "tökéletes" ..akkor azért mert gyávák...ha meg nem "tökéletes" szerintük, akkor pedig azért..

21/L

2011. jún. 25. 23:09
 13/22 anonim ***** válasza:
Sztem tudat alatt azért, mert egy "tökéletes" lánynál csak a jóképű és gazdag fiúknak van esélyük, én pedig egyik se vagyok.
2011. jún. 26. 07:53
 14/22 anonim ***** válasza:
relatív dolog, hogy kinek mi a szép és mi a tökéletes. nem beszélve arról, hogy a külső csak külső, tartalom nélkül mit sem ér...
2011. jún. 26. 20:27
 15/22 anonim ***** válasza:
55%

Tökéletes lány az, aki a CKM-ben van, és olyan mint a zsiráf: tetszik, tetszik, de otthonra nem kéne. Nem rúgnám ki persze az ágyamból :P de nem tudom elképzelni hogy belé szeressek. Ahhoz kel valami belső dolog vagy egy kis tökéletlenség, amin megakad az ember :D

egy 18f

2011. jún. 26. 22:52
 16/22 anonim ***** válasza:

Mert őt valoszinü elérheted, a tökéletest meg lehet hogy nem..

Nekem is van kell egy pasi, tök átlagos meg van nála 1000x jobb pasi is mégis ő kel, hiába nem tökéletes de megvan benne ami nekem kel. a hibáival együtt..:D

18/L

2011. jún. 28. 02:25
 17/22 Tevion ***** válasza:
Mert nem a tökéletes fog meg minket hanem lehet hogy pont hogy a hibák tetszenek:)
2012. máj. 11. 14:12
 18/22 anonim ***** válasza:
Közel sem vagy tökéletes kiscica
2012. szept. 22. 20:12
 19/22 anonim válasza:
Mert a tökéletes szinte elérhetetlen,olyan nagyképűek többnyire! Az átlagos csajokban több a normális,bár itt is sok aki nagyképű.......
2012. dec. 19. 15:57
 20/22 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Véleményem szerint tökéletes nem létezik, még idézőjeles formában sem. Nézzük átlagban a tényeket: bizonyos szemszögből nézve mindegyik mondható jónak, de más szemszögből viszont rossz.

Na már most tehát, ez alapján én megkérdezném a kedves kérdezőt: mit is ért a tökéletes alatt?

Elvégre is ezt mindenki másképpen értelmezte, ahogy látom: volt aki kijelentette, hogy a tökéletes túl tökéletes, kösz nem... és volt aki a kinézetre asszociált. (Bár véleményem szerint ez utóbbi egy csöppet felszínes gondolat - elnézést az illetőktől, nem akarok személyeskedni - de aki szét, de belső értékei nincsenek, az akkor se lehetne tökéletes, ha létezne olyan...)

És még valami: szerintem nincs olyan, hogy átlagos, vagy tökéletes. Mindenki különböző. Senki sem tökéletes. De mindenkiben van mit szeretni... Bár ezzel nem mondtam sok újat gondolom senkinek. Amúgy kicsit különös ez a kérdés, meg nem is lehet igazán konkretizálni (ezért oszlanak meg a válaszok, ahogy azt már írtam). :)

További kellemes estét mindenkinek! :)

2013. jan. 7. 23:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!