Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok az probléma nálatok ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok az probléma nálatok ha egy fiúnak különböző színűek a szemei?

Figyelt kérdés
2011. jún. 25. 13:28
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

én sem erre a képre gondoltam, egyébként minden embernek egy kicsit eltér a szeme színe, bár ha túlságosan elüt, vagyis ha szemmel észrevehető, akkor génhiba, ami elég baj

nekem az jut erről eszembe, amikor rokonok a kapcsolatából születik gyagyás gyerek

2011. jún. 25. 22:32
 22/23 anonim ***** válasza:
Nekem is pont igy van. Az egyik szemem szinte fekete,a másik meg inkább arany árnyalatu. A legtöbb ember elöször észre sem veszi, akik meg igen, mindig azt mondták, hogy tök jo. Fura, hogy Te szégyelled, én mindig is szerettem hogy ilyen, és örülök neki ha valaki elcsodálkozik rajta. 15l
2011. jún. 26. 00:16
 23/23 A kérdező kommentje:

22:32

Hát nem hiszem hogy nálam génhiba lenne mert teljesen normális vagyok szellemileg.

2011. jún. 27. 19:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!