Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek lenne ebből még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek lenne ebből még valami?

Figyelt kérdés

Járok társastáncra, és Ő pedig felettem jár, és jöttek segíteni mert nálunk kevés fiú van.

Ő 19/F és meg 16/L. Miközben táncoltunk jókat tudtunk dumcsizni, nevetgéltünk, viccelődtünk. Most hogy nyár van nem lesz több tánc szeptemberig, de ő nemfog járni mert már érettségizett és megy továbbtanulni.

Ráírtam f*cebookon és kiderült hogy ő is jófejnek tart engem, és hogy örült hogy megismert. Mondtam hogy jó lenne összefutni még, és mondta hogyha legközelebb megyek városba akkor szóljak neki és találkozhatunk.

Így is volt, szóltam neki, de nem írt vissza, másnap kiderült hogy nem tudott gépközelbe jutni ezért nem tudta elolvasni az üzenetemet, de majd máskor találkozunk. Azóta válaszoltam erre az üzenetére, és rá is írtam chat-en, de nem válaszolt.Se az üzenetre, és nem is írt vissza chat-en.

Szerintetek próbálkozzak még? vagy hagyjam? szerintetek ebből össze lehetne még hozni valamit?

várom a tippeket és a tanácsokat

normális válaszokat kérek

2011. jún. 23. 12:20
 1/3 anonim ***** válasza:
Lehet,hogy mégsem akar semmit és ezért nem válaszol.Nem hiszem,hogy nem vette észre.
2011. jún. 23. 13:22
 2/3 anonim ***** válasza:
Ne próbálkozz, a saját becsületed tiprod ezzel sárba :/
2011. jún. 23. 17:24
 3/3 A kérdező kommentje:
azt hiszem igazatok van =/ nemis próbálkozok...=/ jön másik köszi a válaszokat (:
2011. jún. 27. 13:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!