Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Félresikerült randi. Jól...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félresikerült randi. Jól tettem, hogy elküldtem, vagy csak én reagáltam túl? Bővebben lent

Figyelt kérdés

Nemrég randim volt egy lánnyal, de már az első randi után elküldtem, mindjárt le is írom hogy miért. A házuk előtt beszéltük meg hogy találkozunk, elég hűvös volt aznap este.

Lejött, köszöntünk egymásnak és elindultunk. Út közben megemlítette, hogy fázik egy picit. Mondtam hogy én is fáztam picit amíg vártalak, de most már nem. Erre kissé meglepő választ kaptam: "mert annyi eszed van hogy addig nem mész be valahová..." Nekem ez elég rosszul esett, nem úgy tűnt mint aki csak úgy "poénból" mondja. Semmi gond, nem vettem magamra, megérkeztünk a randi helyszínére majd elkezdtünk ismerkedni, beszélgetni. Egyszer megkérdezi hogy hány éves vagyok, mondom 24. Erre ő: "hát jó öreg vagy..." Megint csak teljesen közömbös, monoton hangon. Ekkor éreztem azt, hogy nekem ennyi elég volt, mert én ezeket a megjegyzéseket bántónak találtam. Véget is vetettem a randinak, azóta nem találkoztunk...

Csak én találom bántónak ezeket a megjegyzéseket, vagy nektek sem túl szimpatikus ez a lány?

24F

2011. jún. 22. 18:58
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Jól tetted, hogy elküldted!
2011. jún. 22. 18:59
 2/19 anonim ***** válasza:
Szerintem nem reagálod túl :)
2011. jún. 22. 19:00
 3/19 anonim ***** válasza:
100%

én is elküldtem volna.

én meg, randiztam nemrég 1 sráccal. csak szimplán ránéztem, erre: mit nézel?

na, akk döntöttem el magamban, h ez az 1. és egyben utolsó randink.

20/L

2011. jún. 22. 19:01
 4/19 anonim ***** válasza:
100%

igazad van,hogy lehet ilyen egy nő,főleg randin?

beképzelt bitch volt.

18L

2011. jún. 22. 19:01
 5/19 anonim ***** válasza:
65%
Én egyszer egy tevével randiztam, folyton köpködött, hát sok volt
2011. jún. 22. 19:02
 6/19 napietus ***** válasza:
91%

a csaj egy tahó. én is elküldtem volna a helyedben, hacsak nem akarod Te oktatgatni a kulturált viselkedés szabályaira.

29/N

2011. jún. 22. 19:02
 7/19 anonim ***** válasza:
Nem kell felkapni a vizet. :) Ha beszólogat egy lány, nyugodtan vissza lehet neki szólni poénosan. Aztán, ha a randi végéig sem veszi észre magát, akkor jöhet a következő csaj.
2011. jún. 22. 19:06
 8/19 anonim ***** válasza:
Túlzás volt elküldened ezek alapján. Én is mondok olyanokat csaj ismerőseimnek, hoy vén vagy, mégsem rágnak be...
2011. jún. 22. 19:06
 9/19 anonim ***** válasza:
szerintem túlreagálod, lehet zavarban volt és azért mondott marhaságokat. LEgközelebb inkább kérdezz vissza, hogy ezt hogy gondolod, vagy tényleg így gondolod? Lehet, szereti az idősebb pasikat, különben meg hány éves volt, hogy leöregezett 24 évesen?
2011. jún. 22. 19:07
 10/19 anonim ***** válasza:
jól tetted a csaj a nemnormális!
2011. jún. 22. 19:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!