Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi a teendő félresikerült...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a teendő félresikerült találkozás (randi) után?

Figyelt kérdés

Bocsi, kicsit hosszú a leírás azért, hogy értsétek a szitut:

Van egy lány akivel nemrég egy buliban ismerkedtünk össze. A buliban tök jól elvoltunk. Mindig együtt voltunk. Tánc, beszélgetés, odabújt hozzám stb. és ezeket főként ő kezdeményezte. De ennél többet nem nagyon engedett, úgyhogy nem is erőltettem. De tisztán látszott, hogy bejövök neki, én is láttam meg mások is, és nekem is nagyon bejött.

Megadta az msn-ét mondta, hogy majd keressem. Meg is történt. Beszéltünk pár napig. Aztán találkoztunk. :)

Jó volt, ismerkedtünk. Csak utána amikor már elköszönéshez közeledtünk, valahogy feljött témának a buli és próbáltuk kipuhatolni, hogy mit gondolunk egymásról és ebből kicsit kínos beszélgetés lett. Kimondtunk olyanokat is amiket lehet nem kellett volna, de nem közeledtünk különösebben egymáshoz. Fura volt nagyon... :S

Nagyon szeretnék vele összejönni, csak bűntudatom van amiatt, hogy a találkánk vége kicsit szarul sült el.

Hozzáteszem, hogy néha kétes jeleket adott, meg kicsit bizonytalan lány és a bizonytalanságától én is teljesen elbizonytalanodtam. Ezért amúgy nem hibáztatom egyáltalán. Csak most tanácstalan vagyok mert eddigi barátnőim mindig egyértelmű jeleket adtak és sohasem éreztem bizonytalanságot. De most valahogy azt érzek.

Szerintetek van még esély egy ilyen kellemetlen beszélgetés után, hogy bármi jó kisülhessen a dologból? Ilyenkor inkább egy ideig ne zaklassuk egymást, vagy igenis inkább beszélgessünk vagy sms stb???

Remélem van más is aki járt már így, de pozitív végkifejlete lett a dolognak. :)

F/18

2011. jan. 7. 17:52
 1/4 anonim ***** válasza:

én is ebben a helyzetben voltam,,csak én vagyok a lány

nekem nem jött össze,de remélem h neked másképp lesz:)

hívd el egy talira..ott majd eldől h mi lesz

2011. jan. 7. 17:57
 2/4 anonim ***** válasza:

Biztos vagyok benne, hogy ő is tanácstalan jelenleg.A bizonytalanság félénkségre utal, gondolom neki is ezen jár az esze, hogy "nem kellett volna felhozni".

Ha össze akarsz vele jönni, még nincs veszve semmi.

Na hajrá nagyfiú :D

17/F

2011. jan. 7. 18:22
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszi a tanácsokat, én is úgy gondolom, hogy van még esély. Csak fura lesz majd újra találkozni. Azon parázok a legjobban, hogy én is elbizonytalanodtam amit nem lett volna szabad, és nehogy ezután csak ez maradjon meg neki, hogy én is ilyen vagyok, aztán ez már lehet nem jönne be neki.
2011. jan. 7. 18:36
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem hívd el valahova sétálni és kérj bocsánatot azok után ami történt és ha ő a hibás akkor majd úgy is bocsánatot kér. Próbálj meg a lelkére hatni, próbálj meg közös témát találni vele!
2011. jan. 7. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!