Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, miért nem mertek megszólítani?
16:09, de elfogadom, mivel sok csalódás ért már engem is, de igyekeztem talpra állni...és nem voltam előítéletes, ellentétben másokkal. :)
26/N így jártunk látod. :)
"de igyekeztem talpra állni"
Amúgy én is talpra álltam, de amit te gyávaságnak neveznél, azt én óvatosságnak nevezem.Nem megyek akárkihez oda, csak ha van egy kis jele annak, hogy ott nem lesz égés(szemezés, mosoly...egyebek).Amúgy, meg ha nem tetszik milyenek vagyunk, mi fiúk, akkor menjél a bunkóval, annak van mersze megszólitani akárhányszor utasitották el.Hajrá. :)
Neem, nem vágyom több bunkóra. :)
És nem mondtam, h nem tetszik, csak meg akarom érteni...de azt érted mit mondok, ugye? Hogy már engem is ejtettek pofára, de ettől függetlenül a következő esetnél nem láttam bele az előző visszautasítást? És véletlenül se nézlek titeket gyávának. :)
sajnos nem a te hibád h nem mernek megszólítani a többi másik szép de bunkó csaj az oka akik bunkó modon elküdik a psikat a jó f.nébe és szegény pasik már a sok csalódástól
vagy atól h flnek hogy majd csalódás lesz mert egy szépcsajnak ugyis van pasija vagy elküldi öket a jó f.enébe már oda se megye csak a nyálát csorgatja
csak a bunkóbbak nak van még anynir bárorséga h odamennyen na a hiábak t ne nézd most gyorsan gépeltem
nem is karom javítani annyit nem ér az egész szöveg
a léyne gígy is olvaasható :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!