Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem mernek kezdeményezni a mai pasik? Miért a nőknek kell felszedni őket, amikor fordítva kellene ennek történnie? Miért ilyen nyámnyila az összes?
Nem tudom, a fele azt mondta nem rossz a másik fele meg hogy nem jön be neki a hosszú haj. De a fele se igaz úgy se.
De beteszem ide, úgy is betrollkodtam már ide annyit, hogy megérdemlek némi oltást :D
Sajnálom, ezen a képen nem aludtam 20 órája, nyúzott vagyok és borostás, de ez van egész alakosból. Valójában nem vagyok csöves :D És nem mosolygok ilyen langyin XD
Az a baj, hogy szép lány vagy kérdező így midnenki azt hiszi úgy sem tetszene neked.
Te sem hinnéd el a kedvenc sztárodról, hogy bejönnél neki.
Mentségemre legyen mondva, hogy amúgy nem könyv-séróban hordom, csak itt most így jött össze :D Nagyobb borosta? :O Itt eleve borostás vagyok, ha kicsit nagyobb akkor szúr ha arcon fekszem :D
A kérdező tényleg helyes, nem kéne problemnek lennie az ismerkedéssel.
Ha a nő dönt hogy ki kell neki akkor miért nem ő választ?
Tegyük fel hogy kinézek egy csajt, leszólítom de visszautasít. Ki tudja mennyi csajnál kell próbálkoznom hogy az egyik szóba álljon velem.
Egyszerűbb lenne ha a csaj jön oda. Aki tudja magáról hogy jó csaj az bármelyik férfit megkaphatja, fordítva már nem igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!