Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem mernek kezdeményezni a mai pasik? Miért a nőknek kell felszedni őket, amikor fordítva kellene ennek történnie? Miért ilyen nyámnyila az összes?
hehe, direkt nem a kérdésre válaszolsz, ez nem éppen a arra vall hogy normális vagy.
Vagy csak nem tudsz szöveget értelmezni
13:18, akkor mit akar ha odajön ha nem beszélgetni? Ismerkedés beszélgetéssel kezdődik!
Nem azt írtam, hogy bunkó aki megmondja, hogy van barátja vagy nem tetszik neki valaki, ezt meg lehet normálisan is mondani, de nem mindenki képes rá...
ismerkedni akar pontosan, azért megy oda, nem azért hogy beszélgessen egy idegennel.
Ezért kell a tudtára adni ha nincs esélye, mert akkor nem pazarolja az idejét arra, hogy olyannal beszélgessen akinél esélye sincsen
érthető?
Na elmondom az én helyzetemet. 20 éves fiú vagyok, bírnak a lányok, sosem voltak elutasítóak, lekezelőek velem, de nem hinném, hogy jóképű lennék, legalábbis nem ennek tudom be, inkább a kiállásomnak.
Az van, hogy én mindig elvből tartottam magam ahhoz, hogy korombeli barátnőm legyen. De ez szinte kivitelezhetetlen. És pont jó is, mert a kérdésben írtad, hogy ti is ekörül vagytok.
A korombeliek mindig azzal jönnek, hogy komolyat nem akarnak tőlem, meg úgy a korosztályombeliektől sem, könnyebben elképzelik magukat a 24-28 évesekkel. Ellenben a suliból állandóan csesztetnek a 14-16 évesek. Mikor én ennyi idős voltam, utáltam azokat, akik akkor voltak ennyi idősek, mint most, mert akkor meg a 18-20 évesekre buktak.
Na a lényeg az, hogy nem harcolok tovább a rendszer ellen, jók lesznek a 16-18 évesek, leszarom, és ezért holtbiztos, hogy nem kezdeményezek nálatok, vagyis a korosztályomnál. A csitriknek elég azt mondani, hogy "Helló, 20 éves vagyok!" és máris nedvesek. Ezáltal végülis a komoly kapcsolatokról is lemondtam, legalábbis 16 évessel biztosan nem fogok járni, de ez van, egyelőre nem keresek feleséget.
Másik indok lehet, - ami engem mint írtam szerencsére nem érint -, hogy annyi beképzelt pics@ van, hogy hülye lenne bárki is csak azért odamenni hozzá, hogy leépítse az önbizalmát. Én képes lennék ezeket leoltani, és elküldeni a francba, de sajnos sok férfi ezt kudarcnak éli meg.
jajj mért kell mindent túlspilázni, elméleteket gyártani?
rondák vagytok és kész!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!