Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem mernek kezdeményezni a mai pasik? Miért a nőknek kell felszedni őket, amikor fordítva kellene ennek történnie? Miért ilyen nyámnyila az összes?
"El ne képzeld,hogy kellemesebb dolog, amikor táncolni próbálsz és ismeretlen emberek letaperolnak, vagy trágár dolgokat üvöltenek utánad az utcán."
Örülnék ha ismeretlen nők taperolnának, és trágár dolgokat üvöltenének utánam az utcán :D:D:D:D
16:57
Ez itt a baj, hogy én még senkinek nem voltam a kiszemeltje.Senki nem jelez, most találomra menjek oda egy vad idegenhez?Ez eléggé feszélyez.
"Ez itt a baj, hogy én még senkinek nem voltam a kiszemeltje.Senki nem jelez, most találomra menjek oda egy vad idegenhez?Ez eléggé feszélyez."
Vagy csak nem vetted észre. Vagy ha odamenni nem mersz akkor kezdj el szemezni vele. Ha viszonozza és rád mosolyog, vagy zavarba jön, akkor menj oda nyugodtan.
"Nehéz megtalálni a párunkat, kihívás."
Igen, ez helyes a fiúk szempontjából. A lányok szempontjából ez úgy van, hogy nem csinálnak semmit, és jönnek a fiúk csőstül. Oké, lehet, hogy 10-ből 8 csak megdugni akarja, de ezért nem várhatja el a lány, hogy sajnáljuk.
Na erről beszélek :D
Normálisnak kinéző nőhöz menjetek oda nyugodtan, mert ő nem fog odamenni.
Nem csinálunk semmit? :D
Hát, azért cserélnék veled:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!