Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem mer közeledni felém?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem mer közeledni felém?

Figyelt kérdés
én 15/L vagyok és ő 18/f. egy suliba járok a pasival. nekem már régóta tetszik és ezt ő tudja is. ugy nagyjából 2 hónapja elkezdett rám nyomulni, de nem élőbe hanem msnen. először nem hittem el hogy tényleg akar tőlem valamit ezért nem is mondtam semmit a randikra amikre elhivott. de most igy év vége felé megbeszéltük hogy talizunk (séta a dunapart mellett). ami nekem jó meg minden. de suliba egyszer nem volt olyan hogy rám nézett volna vagy hasonlók. én ezt nem értem. nem küldeném el sehova ha odajött volna hozzám. csak olyan szarul esik hogy nem képes odajönni hozzám... miért csinálják ezt? vagy a haverjai előtt nem mer felvállalni? help.
2011. jún. 17. 14:40
 1/2 anonim válasza:
lehet, hogy csak nagyon izgul, és fél, hogy elutasítod. lehet az is, hogy új neki a dolog, és a barátai előtt nem mer "szerelmesnek" tűnni... de ha sokat mosolyogsz rá, és kedves vagy vele, tudja, h nem kell félnie, nem fogod lekoppintani... dehát, ezt a randin majd megtudjátok beszélni;) (persze nem számonkérőn, hanem olyan mellékesen, viccesen)
2011. jún. 17. 18:12
 2/2 anonim ***** válasza:
Ez nagyon furcsa,hogy nem néz rád.Kérdezd meg msn-en,hogy miért csinálja!!!!
2011. jún. 17. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!