Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nem érdeklem, vagy fél közeledni felém?
Figyelt kérdés
Tetszik egy pasi, ő csak akkor beszélget velem, ha én hozzászólok, írtam már neki facebook-on is, akkor is csak válaszolt, ő sosem ír rám, mindig kedves, de amikor azt írtam, ha szeretne fel vehet msn-re azt írta nem, mert nem használja. Szerintetek nem érdeklem vagy csak félénk? 21 éves, nem tudom volt-e már barátnője.2011. ápr. 11. 21:07
1/2 You got OWNED! válasza:
Szerintem félénk. MSN-ben pedig semmi furcsa nincsen. Én sem használom.
2/2 anonim válasza:
En is ismerek egy ilyet, jobban mondva "levelezunk" ( a kulonbség annyi, hogy nekem nem tetszik, csak mint " havert" kedvelem) . Van, hogy napokig nem irunk egymasnak, aztan ha rairok, mert tudni akarom mi van vele ( mellesleg a buszkeségem is zavarja, hogy miért nem ir mar:D ) akkor jonnek a bocsanatkérések, és olyankor belelendul, naponta mail, msn, minden mas - ilyenkor rengeteg félreértheto megjegyzés, meg elojon a romantikus énje, én meg csak lesek, hogy most ezzel a fickoval mi van, aztan egy hét utan ujra csendesedik a dolog, és megint napokig hallgatunk, és persze ujra én torom meg csendet :) Szoval... lehet, hogy tetszel neki, csak félénk, vagy éppen nem tudja jelenleg hova tenni a dolgot, meg lehet hogy mas dolgok jarnak a fejében ( suli, munka,egyéb személyes gondok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!