Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már nem érdeklem őt?
Figyelt kérdés
A barátom messze lakik tőlem. ez nem is baj, mert tudunk beszélgetni telefonon, és neten is. Kb 2 hete azt mondta, hogy nagyon szeret, és az összes haverját eldobná, ha én ott lennék, és csak velem lenne, és hiányzok neki! Azóta nem is hívott fel, és nem is írt nekem. Ha én ráírtam, akkor sem kérdezett rólam semmit, nem érdekelte, hogy mi van velem, és hamar le is lépett. a szülinapomon sem hívott fel! :( nem értem, hogy mi történhetett.2011. szept. 29. 20:19
2/4 anonim válasza:
Már lehet,hogy nem vagy olyan fontos a számára. De én ezt nem tudhatom. Beszéld meg vele.
3/4 anonim válasza:
Ha szülinapodon nem hívott fel, akkor ez a kapcsolat abszolút halott.
4/4 bella766 válasza:
Lehet megijedt attól, hogy elkezdett hozzád jobban kötődni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!