Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Érdeklem őt komolyan vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdeklem őt komolyan vagy csak unalomüzésböl van velem?

Figyelt kérdés

Lassan két hónapja vagyunk együtt a barátommal.

Általában én keresem elöbb,ha találkozni szeretnék vagy ha áthivom magamhoz.Van,hogy megigér találkákat és más dolga akad.... bár mindig bepótoljuk.Néha gyözködni kell de eljön. HA együtt vagyunk minden nagyon jó.Bujik,megcsókol,átölel...a szex is müködik. Mégis bizonytalan vagyok abban,hogy ö is annyira akar e engem mint én őt. Esetleg többet kéne vele beszélgetnem,hogy megbizzak benne?

2011. szept. 2. 20:47
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szóval nem bízol benne, de már lefeküdtetek. Ez nem éppen okos dolog. Szerintem egyébként csak arra kellesz neki ezek alapján.
2011. szept. 2. 20:49
 2/5 anonim ***** válasza:
29%
Jelöljük meg a bé-t Vágó Úr.
2011. szept. 2. 20:50
 3/5 anonim ***** válasza:
wow függő azért felejt el
2011. szept. 2. 20:53
 4/5 anonim ***** válasza:
Csak kúrni akar.Te meg lehetsz úgy 13-14 aztán nem tudod még hogy mi fán teremnek az ilyen dolgok :D
2011. szept. 2. 21:29
 5/5 anonim válasza:
Hány evések vagytok? Dolgozik vagy tanul? Mert nem mindegy.De szerintem csak arra kellesz neki. 22/L
2011. szept. 3. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!