Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm teljesen belezúgott egy foglalt fiúba és azt hiszem ez kezd átragadni. Mit csináljak, mert már szintem én is teljesen beleestem a fiúba?
Figyelt kérdés
Az a probléma hogy a fiú csaja a barátnőm egyik legjobb barátja. Én annyira nem vaygok jóban azzal a lánnyal, de akkor sem szeretném szétverni a kapcsolatukat. Úgy gondolom, hogy egy próbát megérne a srác, de akkor a barátnőmmel is összevesznék és az a másik lány is utálna.2009. márc. 22. 20:35
1/3 anonim válasza:
Szerintem várd meg míg szakítanak. Ha meg a fiú azért szakítana a barátnőjével mert jött az újabb "adag", akkor veled is elsüthetné ezt bármikor.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi, erre már gondolta én is csak azzal a lánnyal már lassan 2 éve járnak kisebb megszakításokkal. Amúgy köszi.
2009. márc. 22. 20:39
3/3 anonim válasza:
Mire kéne várni? Nekem nehogy bárki megmagyarázza, hogy ha tényleg szereti egymást két ember, akkor egy harmadik bele tud kontárkodni a kapcsolatba. Ha próbálkozol és sikerül, akkor nem volt teljes a szerelem. Persze ha esetleg veled van együtt és akkor jön egy harmadik, szintén nem érdemes idegeskedni, mert ugyan ez a szabály.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!