Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szólitsak le egy lányt egy buliban vagy utcán?
Hogy kezdjem?
Miről beszéljek vele?
Bizonytalan vagyok :/
Nemkell beszélnetek semmiről .
Buliban odajön hozzád és mondja : " Szia meghívsz egy italra?" ez az esetek 99% bejön. onnantól már viheted is oda ahova akarod 2-3 feles és nemcsak lelkileg de testileg is 100% san a tiéd.
Olivér én valami ilyesmire gondoltam.... :D
Na de a lényeg:
- " Szia. Megláttalak és idejöttem mert aranyosnak talállak. Balázs vagyok." Tovább? hogy legyen?
bocsi ha helytelenűl írok "teló"
Hát sajnos ez igen csak betanult szöveg és régimódi is és ezzel nem akarlak megsérteni mert régen a régi mentalitásnál ez müködött.
Lány függő hogy mit kell neki mondani nézz rá a lányra és ha látod hogy beválalósabb vagy ribanc kinézete van akkor keményebben szólj hozzá :) ha egy "tanulósabb- csinos" lány akkor kell összeszedni magad mert náluk nehezebb a helyzet
Szia!
Nincs véletlenül egy nyelvtankönyved?
Jaaj, bocs, nem tudtam kihagyni...
Legyél magabiztos. Én azt vettem észre, hogy a fiúk mostanában egyáltalán nem mertnek leszólítani lányokat. Még a szemezni is alig mernek.
Szóval határozottan menj oda hozzá, hogy "Szia! Hogy vagy? Nincs kedved beszélgetni egy kicsit?"
Kérdezd meg, hogy hány éves, hol lakik, hova jár suliba stb.
Hajráá!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!