Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel szólitsak le egy pasit buliban? Egyáltalán az nem túl nyomulós ha odamegyek hozzá?
Oda ne menj hozzá!!!
Még a végén észrevesz és netán össze is jöttök... és akkor mi lesz?
Várjál csak messziről, hátha egy másik, normálisabb lányt vesz észre először!
Menj oda nyugodtan, HA visszajelez és szemeztek vagy hasonló. Nem kell manapság készpénznek venni, hogy majd a pasi odamegy... Hát ha erre várnának a lányok, sokkal több egyedülálló ember lenne.
A mai fiúk félénkebbek, bár nem tudom miért, és néha ez zavaró is...
Szóval menj oda nyugodtan, de azért ne támadd le, csak úgy szolidan. ügyesen! :)
Menj oda hozzá, mond neki,h megjött anyuci... A viccet félre téve ha csak jeleket küldessz, akkor lehet, hogy soha nem fog összejönni. Szóval menj oda hozzá. Az meg helyzettől függ, hogy mit mondj neki.
Mellesleg arról, hogy a legtöbb fiú miért nem megy oda a lányokhoz egy hosszabb tanulmányt tudnék írni. Kezdve a magáról túl sokat képzelő lányokról, a bunkón elküldősig stb... Mellesleg megjegyzem,h az ilyen lányoktól sem kéne félni, én például nagyon jó bulit szoktam csinálni a haverokkal, ha valamelyikünket lekoptatják...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!