Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van az, hogy jobban el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy jobban el tudom képzelni magam egy 20-as évei végén járó férfivel magam, mint egy korombelivel?

Figyelt kérdés

Sokkal inkább biztonságban érezném magam mellette (szerintem). Eddig például mindig a 30 fölötti férfiak tetszettek, talán mert érettebbek.

Még nem volt párkapcsolatom, szóval nem tudom élesbe milyen lenne. :)

20/L

2011. jún. 14. 17:59
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
50%

Öööö...bocsánat. Miből gondoljátok, hogy minden 30 éves férfi feleségről,családról álmodozik. Ez csak a ti egyéni gondolatotok. Szerintem vagyunk olyanok,akiknek nem ez a fontos,vagy csalódás után nem akar az ember családot. Ez miért nem reális?

Valaki pont arra vágyik, hogy egy fiatal nő legyen a párja,akivel el lehet menni kirándulni,étterembe,stb...

2011. jún. 14. 18:57
 12/14 anonim ***** válasza:

ma 18:57

Átlagról beszéltünk. A 30 feletti férfiak többsége elsősorban családra, biztonságra vágyik, persze nyilván vannak olyanok, akik nem. Viszont a kérdező nagyobb eséllyel fut bele egy olyanba, aki a többséghez tartozik. Amúgy nem értem, feleséggel nem lehet menni étterembe/kirándulni? :)

2011. jún. 14. 19:04
 13/14 anonim válasza:
49%
Persze, meg lehet érteni, hogy nem mindenki vágyik komoly kapcsolatra bizonyos dolgok után. De azt nem hiszem el, hogy arra vágysz, hogy egy tapasztalatlan gyerekből nőt varázsolj. Egy érettebb 25 feletti nővel is el tudnál menni kirándulni, vacsorázni.
2011. jún. 14. 19:10
 14/14 anonim ***** válasza:
50%

19.04,19.10

Abszolút igazatok van. Csak nem biztos, hogy a kor mindig számít. Mindennek van előnye meg hátránya. Adott esetben a 30-as nő ESETLEG csalódott,van már 1-2 gyereke,belefásult sokmindenbe A 20 éves-igaz,még terelgetni kell-,de talán nem csalódott,nem csalódhatott, tele van szeretettel,nyitottabb a világra. Mondom ezt úgy, hogy mindkét komoly kapcsolatomban az elmúlt 10 évben velem egy korú,vagy idősebb volt a párom.

2011. jún. 14. 19:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!