Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El tudnád képzelni, hogy itt találod meg a szerelmet?
Figyelt kérdés
23/F vagyok és hallottam már ilyet.Mi a véleményetek erről?2010. dec. 4. 01:46
1/10 anonim válasza:
nem mert már megtaláltam de neked sok sikert!
17/F
4/10 A kérdező kommentje:
1.Jó neked.Egyszer megtaláltam,de elvesztettem
2.Ok
3.Nem tudhatod milyen jó csaj lehet a másik monitor mögött.Egy másik kérdésben pont azt irtad,hogy a neten szedtél össze valakit.Nem ugyanaz?
2010. dec. 4. 01:54
5/10 anonim válasza:
Én itt találtam Őrá. :)
Májusban írtam neki innen egy privit, elkezdtünk ismerkedni, jó barátok lettünk, végre megtaláltuk azt akivel mindent megbeszélhetünk, majd végül ~fél év múlva átfordult az egész szerelembe. :)
7/10 Funktasztikus válasza:
igen kedves kérdezö de enm a gyakorikérdések mögött :)és azt nem cáfolm hogy vannak itt jó nök is:):)de ha az egész netre gondolsz ak igen:)
9/10 anonim válasza:
itt a gyakorin nem tudom elképzelni,de a neten máshol igen.
10/10 anonim válasza:
Gyik társkeresŐ:DDD
Egyébként meg miért ne? Bár nálam nem elég valószínű főleg most de sose tudhatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!