Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért nem tudok becsajózni?
Nem olvastam el, de eléggé hülye lehetsz ha még helyesen írni sem tudsz, pláne, hogy van helyesírás ellenőrző az oldalon, vagy ennyire igénytelen vagy.Először kéne szerezned egy alapműveltséget és igényt arra, hogy normálisan írj és fogalmazz, aztán lehetne gondolkodni ezen a barátnő dolgon.
21f
Kamu kérdés.
Ha pedig igaz lenne, akkor, nem elég, hogy egy hülye idióta, sötét, ostoba, primitív paraszt vagy, ráadásul erre még büszke is vagy.
Az egy dolog, hogy nem tudod a Thálész-tételt. Én sem tudom és gondolom még sokan mások se, de hogy azt ne tudd, hogy Kölcsey írta a Himnuszt az már dühítő műveletlenség. Arra élvezel, hogy valaki egy ilyen szennyműsorban kiveri és még csodálkozol, hogy nem kellesz senkinek. Gondolom te is az a fajta sötét tahó vagy, akiről már egy kilométerről süt a butaság és még tetézed azzal, hogy meg is szólalsz.
Nem való neked csaj, hokizzál inkább, de szerintem amilyen hülye vagy, ahhoz is komoly agytevékenységre van szükséged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!