Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16 éves srác vagyok! Lehetséges, hogy azért érzem úgy, hogy nem tudok becsajozni, mert mindíg a hibát keresem magamban? Pl: rám sem néznek a csajok azért, mert talán nem vagyok túl magas? Stb.165 cm vagyok!
Nem azért nem néznek rád a csajok mert 165 cm vagy, hanem azért mert még nem tanultál meg csajozni!:)
Jó duma kell, határozottság, fasza kiállás! Próbálkozni kell nem siránkozni!
Fő a magabiztosság!
Jah még egy jó tanács: lehetőleg ne a 180 centiseknél próbálkozz!!
Én 25 éves lány vagyok és biztosan állíthatom Neked,hogy a magasság egyáltalán nem akadály!Az én párom is alacsonyabb nálam kb. 5 centivel.
Annyit tudok neked tanácsolni - tapasztalatból - hogy a legfontosabb az,hogy bízzál önmagadban.A lányoknak törődés kell és szeretjük azt érezni,hogy foglalkoznak velünk.Kapják meg a kijáró tiszteletet,megbecsülést.
Ha így fordulsz egy lányhoz és mindezt tudatod vele,sokkal többet érsz el,mint a korosztályodra nagyon is jellemző "macsó" stílussal.
Az a lány,aki ezt nem értékeli,nem érdemli meg Tőled!
Sok sikert kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!